RSS

Energipåfyllning

18 Mar

idag med goa Zumba Gold-gänget. Tur att man har det här gänget. Vi tog en sväng ut till Willys/Rusta och käkade på Paus. Var in en snabb sväng på Rusta och köpte med mig krukor och amplar samt lite smått och gott. Efter lunchen upp till Willys och där var folk som gamar runt scannern och bökigt inne på affären var det också. Men iväg hem kom vi även om det givetvis blev avstämning om än bara delavstämning. 8 ggr av 10 får vi avstämning, gått bra alla gånger men lite tôli’t ä dä.

Ute for det runt vä’rvillinger som drog med sig en massa damma och grus så folk blev inkapslade i virvlarna som kom. Rediga vindskjuv som kommer. Väl hemma i storbyn mötte vi upp kassören i PRO och vi hjälptes åt att panta det de hade kvar och så hämtade vi det beställda till morgondagens Påskbord. Iväg till Hemvärnsgården med det och nu är mamma och övriga i styrelsen där och dukar så vi möts upp i Vita Huset för kvällsmat.

När hon åkt föll andan på lite och jag satte mig vid pianot och spelade och sjöng lite. Ringrostiga fingrar men det blev lite komp i alla fall. Rösten är ju mitt instrument så pianot behärskar jag hjälpligt för eget komp hemma.

När vi kom hem från stan så tog vi en kopp kaffe och eftermiddagsfika och då vi ser på gamla repriser så slog vi oss ner i rummet framför TVn. Dröjde inte många minuter innan satt där och nickade och sov. Blev så in i hoppsan trött när vi for hem. Så nu har man haft en powernap. Kanske man håller sig vaken ikväll. Det är ju Let’s dance så det måste jag se.

Vi far mot Göteborg vid 09-snåret i morgon så det får bli Melodikrysset i bilen på vägen ner. Önskar er en härlig inledning på helgen!
Buttrfly

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 18 mars, 2016 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Energipåfyllning

  1. Znogge

    19 mars, 2016 at 18:49

    Önskar dig det samma och ha det nu så gott i Götet 😀

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: