RSS

Ja men hur mycket

28 Mar

djefla gårdsgrus kan det hamna på en gräsmatta en plogsäsong?? Rejält kan jag meddela. I vanliga fall har vi en sträng intill gårdsplanen längs hela gången in men i år vete fåglarna om hustomten inte har försök komma ner till Kina, typ… orkade kratta ihop och ösa i tre skottkärror sedan sa ryggen att nu jädrar ger du dig för idag. Det är minst det dubbla kvar. Mossa och mjukt underlag och kratta i detta.. hej hopp. Inte nog torrt att sopa med åkgräsklipparen och den har inte hoppat igång än heller och med denna mängden så kommer det inte vara nyttigt för uppsamlaren heller för det väger bly. Tog alla tre lassen och hällde ut på uppfarten och krattade i ordning så den värsta svackan där jämnades ut lite. Får ta resten i omgångar innan gräset växer upp. Det blir ju rena projektilavdelningen om man skall börja köra gräsklipparen i dessa högar. Då får man flytta alla bilar och hoppas att ingen kommer ute på vägen när man klipper… livsfarligt.

Mör så in i hoppsan i kroppen, är inte van att kratta och ösa, helt klart. Så hej träningsvärk säger vi några dagar framöver. Det var inte skönt att lägga sig på physiorullen först men det gjorde gott och klonk och knak så blev det lite bättre.

Pysslat med blomstren inne och nu är vi lite tuffa och har ställt ut de stora fucciorna och japanska lönnen i kuvösen. Blir inte minusgrader såpass så det fryser inne där har jag och mamsen bestämt oss för 🙂

Matlådan fixad, tredagarsvecka väntar. Veckan därpå blir det bara 2 dagar på plats då jag fick samtal från grannen som frågade om jag ville sjunga på hans mors begravning på torsdag och det gör jag så gärna.

Ja det blev en bra avslutning på påskhelgen detta. Men som jag längtar till maj när jag får vara hemma mera! Man laddar helt klart batterierna på ett annat sätt när man kan vara ute i trädgården och fixa med lite av varje här hemmavid.

Hoppas att du är nöjd med din påskhelg på ditt håll i livet.

Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 28 mars, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: