RSS

Totalt dagvilsen…

11 Apr

känns som söndag idag 🙂 Blir en kort vecka – inte mig emot. Idag var orken inte så där över sig men jag putsade fönstren i köket och det mot norra altanen på utsidan i alla fall. Sedan försvann trôken helt. Men pyssel och plock så lite lagom och vid 11-tiden kom jag på att jag inte ringt och kollat klipptid. Sagt och gjort. Tur som en toka hade Jenny tid 12:30 och så fick det bli. Försvann en hel del och det kommer sparas åtminstone 5 min med hårblåsen i morgon. Går knappt att få det torrt.

Flyttat ut alla pelargoner och fuccior i kuvösen så de får mer ljus. Det håller sig på mildgrader inne där så det är ingen fara med frosten som är nu. Planterade om de pingliga tagetesplantorna så nu är de i tillväxt och så sådde jag borstnejklikor – kommer bli duktigt många 🙂 En påse kvar att sprida ut på plats. Gått hårt åt de vi har så dessa får bli till nästa års blomning då de blommar på år två.

Mamma var med Lilla E till tandhygenisten och hon har rejält med gaddar som vill ner så e funderar på tandställning. Spörres hur det blir. Återbesök längre fram i sommar för överläggning med tandläkaren. Min lagade kindtand har varit grinig idag. Vi får se hur det blir, vägrar att gå och ha ont. Tandhals de lux kan jag säga… för kallt eller för varmt så hugger det big time. Funderar på om han verkligen lade i isolering..

Gästerna for hemåt i morse och landade i Västerås 09.30 så A hann till skolan. Gott.

Vi hade hand om Amigo några timmar och vi tog en liten promenad, bra korta hälsenor idag så det blev inte 8000 steg om vi säger så 🙂 Syrran fixade biljett till oss två till Gardell och Let’s dance senare i höst – bäst att vara ute i god tid!

Pratade en lång stund med kollegan som var kvar på jobbet och vi rotade med lite frågor och löser det sista i morgon. Så det blev jobb idag med. Mail och ringa tebax mm så lite lagom med jobb. Skönt att vara hemmavid är det.

Nu får det bli lite TV innan det är dags att knyta benhögen.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 11 april, 2016 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Totalt dagvilsen…

 1. Znogge

  11 april, 2016 at 21:25

  Du är enormt effektivt när det gäller allt! Imponerande minst sagt 😀

   
  • Suttecity

   12 april, 2016 at 16:22

   Lika bra att försöka vara effektiv så hinner man mer 😀

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: