RSS

Säger välkomna

13 Apr

hem till min blogg till alla nya som anslutit sig senaste tiden. Verkar som om mina kreativa inlägg varit poppis när man ser på vad som är mest klickat. Roligt om man kan inspirera lite.

Var en aningens sömnigare i morse. Vaknade en kvart tidigare än igår så jag var väl längre ner i sömnkurvan när det var dags att få koll på tillvaron och ta sig ur bingen. Kom iväg i vettig tid ändå, fick göra en extra insats då jag lyckades daska den stora blöta maskaraborsten under ögat så det blev rejält med maskara på fel ställe 🙂 Lite miss i morgonrutinen men man får ta det som det kommer och nöjd att det inte landade i själva ögat. Det gör ont som hoppsan.

Fick ordning på dagen och nästa veckas schema och jag kunde fara hemåt vid 13:45. Svängde in vid lilla ICA och handlade och passade på att köpa med blomjord och lite kobaja på säck så jag kan jobba med mina urnor och plantera i olika kärl. Är ju hemmavid nu fram tills nästa onsdag. Ja Zumba Gold förstås på fredag, men i övrigt jobbar jag hemifrån. Tog med mobilen och kollar mailen, det får räcka. Känns lite busigt på något vis och lite semesterfeeling ändå. Verkligen saknat detta – mer än jag själv begrep innan jag fattade 😀

Ändrat alla timers så det blir senare tändning. Gått jäkligt snabbt med ljuset både morgon och kväll. Härligt!!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 13 april, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: