RSS

Äckligt

24 Apr

är det att rensa avlopp men när man vet vad där för klägg går det bra. Känt att det doftat avlopp när vi kör tvättmaskinen och vi har en plåtbricka skåpet över själva avloppet så man ser inte eländet. Men idag for allt ut och urk… skubbade rent runt själva gallret men det sitter ju som berget av allt tvätt- och sköljmedel och ja det var ett bra tag sedan det var rensat. I med lite kaustiksoda och kokande vatten. Sedan då montera isär röret och lyfta på gallret… ôrk… men oj så fint det blev. Tog isär krökarna och tog bort avloppsröret upp till påfarten från tvättmaskinen och det var inte stor hål kvar inte. Nu rinner det som hoppsan 🙂 Tacksamt jobb ändå. Gör det inte alltför ofta men då blir det å andra sidan mer att ta vara på.

Var ute i stugan och hämtade lite saker och efter några minuter började det bränna på tungan och jag började harkla. Inte känt av det på länge när jag varit där men nu verkade det som att känsligheten mot svampsporerna var på topp. Ingen medicin i systemet heller så det fick bli att gå in och pillar i sig lite astmamedicin.

Gått åt en hel del tid att sammanställa bilder och text på FB och hemsidan efter gårdagen och mamma har kämpat med protokollet typ hela dagen 🙂

Vi hade hand om hårbollen några timmar då lilla E var på travträning. Vi tog en promenix efter fikat och vi klarade oss nästan men sista biten studsade en blandning av trindsnö och hagel på oss och när vi kom in drog det igång Big Time. Varit växlande hela dagen. Solen har lyst men regn och hagel/trindsnö om vart annat samtidigt. Aprilväder med andra ord. Nordanvinden gör att det inte är direkt så man blir sugen på att vara ute, men kuvösen blev uppvärmd så vi kunde fika därute i alla fall.

Allt för idag. Morgondagen spenderas hemmavid så får vi se vad den har att erbjuda. Lite jobb på distans blir det och så skall jag fixa med en hemsida. Vi får se vart det landar. Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 24 april, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: