RSS

De kom

24 Apr

och de for 🙂 Kusinen och guddottern alltså.

Mamma och jag for vid 0830 igår och målet var Sölje då det var dags för Årsstämma för bygdegårdsdistriktet och det brukar vara rätt drygt men trevligt folk och gott att träffa Mangskogsgrabbarna och ja dagen den rullade på. Man blir stel och sned efter så många timmar på samma stol så det känns idag. Jag fick vara kvar ett år till som ersättare och ansvarig för IT/webb-stöd.

Vi landade hemma vid 18:30 och syrran stod för maten så det blev till att snabbt rigga om till vardagstassen och sedan gå över och hälsa på kusin P och guddottern som anlänt med släpkärran på eftermiddagen. Tjejerna kom ju på förra gången de var här att Smulan skulle få ta A’s dubbelsäng och hon fick Smulans bredare säng. Blev väldigt bra. Gott att ses och trångt och mysigt i köket. UNO spelades och jag förde protokoll och blandade leken när det behövdes. Vänligheterna haglas och Västeråsarna har fullt sjå att spela efter Värmlandsreglerna 🙂  Guddottern tog hem det hela med minst poäng.

De for hem här på fm så det blev ett snabbt besök denna gången.

Tittade ut förut och jodå, snö… men det gick snabbt över i regn och solen skiner samtidigt så det är aprilväder kan vi väl säga. Askersundsområdet har fått onödigt med snö såg vi på bilder från mammas kusin. De får gärna behålla det 🙂

Blötte upp tån igen och nu luckrade hårda skinnet upp sig såg jag kunde få bort det. Barfot gäller när jag är inne för nu blev det lite ömt igen, men några dagar så blir det nog bra igen.

Helgen är lite upp och ner dagmässigt men det är visst söndag idag. Räknar med att åka till jobbet på onsdag så det blir några dagar hemmavid. De fick goda nyheter i fredags så nu kan vi se till att fixa överlåtande och man kan släppa och bara finnas om bonusresurs.

Nu gäller planeringen inför nästa torsdag då vi har Bygdegårdens dag. Ha en fin söndag!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 24 april, 2016 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “De kom

 1. Znogge

  24 april, 2016 at 17:52

  Vilken trevlig men intensiv helg du har haft! Full rulle som vanligt 😀

   
  • Suttecity

   24 april, 2016 at 17:59

   Den var nog mest sittandes men fyllda dagar har det varit! 🙂

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: