RSS

Fick mycket gjort idag

26 Apr

vad gäller hemsidor och fix och det känns bra att vara ikapp så mycket som det går. Mycket som legat på hög men nu så har jag kommit ner en bit på To-do-listan.

Vi tog en promenad på fm och det var helt ok väder om än blåsigt. Vi har ju en aktiv grustäkt och det var en väldans trafik med lastbilar som hämtade olika varianter så det är väl vägarbeten på G. Nu är det grusgropen vid tjärnen som det tas ur så de kommer sällan genom byn som det var förr. Vi hade hur mycket tung trafik som helst då. De får inte ta mer där så den är privatägd numera. Synd nog, för det var ett bra ställe att köpa singel och vägfyll på. Grannen har vallgrav runt sitt hus och det är bara rödsand så långt ögat når. Vi har lite mer blandat med stenbumlingar hos oss på ovansidan. Rullstensåsen går rakt genom vår tomt. Som sagt – stenrika 😀

Börjat sammanställa för överlämningen då kollegan i Uppsala skall ta över stora delar av mitt adminjobb och så får jag strötimmar om de behöver hjälp. Känns bra för ja man vurmar ju om kollegorna så det är lite svårt att släppa även om man känner att det är helt rätt beslut. Pratade med en AF-handläggare från grannstaden och när vi pratat runt kom vi in på olika åkerier och han nämnde att han var från storbyn och hade gått i samma skola som en i min parallellklass om än något år senare och när vi pratade runt visade det sig att han var son till rörkrökaren som mamma, pappa och svågern och syrran umgicks mycket med 🙂 När han sa att han var deras son hörde jag ju att han var väldigt lik sin far på rösten. Som sagt. Small world 🙂 Så det blev många gemensamma bekantingar 🙂 Skall in till kontoret i morgon och fixa lite och ha möte med gänget.

Nu är det två plåtar med Dukanknäcke i ugnen. Helt glömt att jag skulle baka. Bäst det så jag har lite att tugga på i morgon bitti och till frukosten på jobbet.

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 26 april, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: