RSS

Makalöst bra

15 Maj

var de – Bruno, David, Peter och resten av ensemblen på scenen på Gothia Towers Theater igår!! Gåshuden kom och gick hela föreställningen och jag bara älskar att lyssna på så skickliga sångare och ja det var ju både öron- och ögongodis 🙂 Sett filmen så jag var nyfiken på hur de skulle få med allt, eller det viktigaste. Tyckte att de lyckades väldigt bra. Mer humor på scenversionen och det var härligt. Supersköningar i birollerna som gjorde att man fick skratta lite extra bara man kunde slita blicken från huvudnumren på scenen. Killen som spelade Joe Pesci har vi sett förut. Då var han percussion-kille med Alcazar på Rondo och i slutet så hoppar han ner och drar iväg en M Jackson-låt och dans så vi bara tittade på varandra och undrade vart i hoppsan han kom ifrån 🙂 Ja det var hur bra som helst. For iväg vid 08:30 och var hemma vid 23-tiden. Man blir lite mosig men det är redigt skönt att vakna i sin egen säng. Vi hade turen och kunde möta upp Erika och hennes gube som skulle på kvällssittningen. Har inte sett henne på 5 år men vi har kontakt på feejjan. Vi får försöka skärpa till oss och ses snart.

Ett stopp på Bloms på nedvägen så vi fick sträcka lite på benen och ett linne, T-shirt och gångmatta fick följa med hem. Mattan blev superbra på gästrummet.

Vi parkerade på Hedenparkeringen och gick till Gothia Towers. Ett stopp på Papa Joe’s och lite mat i magen innan vi for hem. Eurovision i bilradion och listan på facebook så tiden den gick.

Äckligt väder med blåst och regn och det hade varit nere på nollan natt till lördag. Det var helt enkelt kallare igår än vad det var på julafton! Sjukt, åt båda hållen. Men nu är alla julklappar nyttjade så nu är julen över 🙂 Solen kikar fram men nordlig vind gör att det är kyyyyligt. Termostaten inne och i kroppen är inte riktigt i fas.

Det som grämer mig mest är att denna Göteborgshelgen krockade med Gudsonens konfirmation… men vi fick bilder på fejjan och instagram så vi var med på ett liiiiitet hörn. Hade varit mysigt att få vara med och träffa alla. Vi får ta igen det vid ett senare tillfälle.

Uff, man är mosig idag, men som sagt, det var det värt. Fixar med Frankie Valli-låtar i Spotify-listan. Bruno’s version av ”My eyes adored you” satte sig igår, sååå fin. Så den får jag träna in kände jag. Det är ju bara sååå härligt att få bli helt uppfylld med musik. Love it!

Ha en bra söndag!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 15 maj, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: