RSS

Nu är lillsnorpan firad

30 Maj

med paket-skattjakt och kladdkaka så hon var nöjd 🙂 Tacos ville hon ha och det var längesedan nu så det var riktigt gott. Hennes storasyster förärade oss sin närvaro – har inte sett henne på evigheter.

Annars har jag försökt fixa i trädgården idag, så gott ryggen har tillåtit och så stretcha emellanåt. Hittade ondingarna i Stora Stretchboken. De är inte snälla alls, snarare någon cm för kort . Maximus är inga problem men de andra känns kan jag säga, speciellt piriformis. Speciellt när man skall lyfta rumpan och vända sig i sängen samt vältra sig upp då det är vänstersidan.
gluteals-and-piriformis
Nätterna är jävligast samt när man skall ställa sig upp på morgonen och få benet med sig och klara av att gå. Men det går över. Det får bli kiropraktorbesök när fästena och muskeln lugnat ner sig, ingen idé innan som det känns för jag klarar ju grejer även om det tar emot i ytterlägena. Lär vara kejko ändå när man skall åka bil långt och byta säng ett par gånger under helgen.

Blev en härlig dag och en liten promenad med mamma, syrran och hunden och så fram å tebax mellan husen och uthusen har det blivit så stegräknaren landar på över 10 000 steg även idag. Känns bra. Skall börja med Zumbapassen igen här och träna in nya koreografier inför hösten men ja, tittar mest på dem på nätet så länge 🙂

Jahapp, då är det några timmar kvar innan man blir lite äldre igen 🙂 kl 16:10 den 31/5 1968 hade jag vådligt bråttom till världen och det har gått undan sedan dess – som papsen brukade säga – Du har haft bråttom sedan den dag du kom ut 🙂

 

Annonser
 
3 kommentarer

Publicerat av på 30 maj, 2016 i Vardagsinlägg

 

3 svar till “Nu är lillsnorpan firad

 1. Jag

  31 maj, 2016 at 11:40

  Grattis på födelsedagen, Lena!
  Kram

   
 2. Znogge

  31 maj, 2016 at 15:08

  Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en fin och bra dag på alla vis 😀

  Känner igen mig i dina besvär och det är inte helt roligt alls..

  Kram

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: