RSS

Klibbvarmt

24 Jun

är det – isch. Men det får gå. Uppehåll hela dagen – so far – men åskan hänger i luften så man är lite knepig i skallen. Vädrar för fullt och fläkten går.

Krillan var här på sill-lunch och stannade på kaffe och tårta då Astrid jobbar vid Hembygdsgården. Var längesedan han fick tid att vara hos oss så länge.

Lena kom farandes i ett huj med sin lilla Lupo och hade även denna roliga växter med som jag fick ta hand om och ge lite T L C så blir det nog fart på dem. Hon hade även med sig en STOR ampelfuccia från vår favorithandelsträdgård. Jämt skägg att den fick plats i Lupon 😀 Vi kom ju aldrig iväg i år och fick en stor ampel utan nöjde oss med den mamma fick på Mors Dag. Men nu är den nya placerad i automatvattningskrukan och jag fixade till en piedestal och placerade det hela på symaskinsbordet. Riktigt nöjd. Den är översållad med knopp så det kommer bli sen stor sky med fuccior.
AMpel
Love it! Skall bli intressant att se om man kan övervintra den och den blir lika stor nästa år. Många fuccior blir det 🙂 Nu skall jag snart starta grillen då hela gänget från Vita Huset kommer hit och firar Midsommarkvällen här. Smulan är hos pojkvännen. De kom hem kl 0500 i morse. Inget som kunde hålla henne kvar här hemma efter 12 dagar utan honom 🙂

Själv funderar jag på att gå ner och slå något hårt i skallen på tupphelvetet nere hos grannen. Började yla (jo det är mer yl än gal) kl 0430 och har ta mig tusan vrålat hela dagen med jämna mellanrum. Hatar honom. De själva må vara döva för jag hade fått spatt att ha honom utanför knuten. Jo livet på landet, visst, men det finns gränser.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 24 juni, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: