RSS

Flitens lampa lyser

26 Jul

Idag kan man ju börja andas och vara som folk! 28 grader igår och tokfisar som vi är sys och jag så körde vi två vändor ner till sopis. Första med skräp och rekognosering av Myrornas container som var halvfull så vi lastade en kärra till med grejer dig och for ner när vi ändå var i farten. Höll på att storkna i värmen och skinnet glödde bra igår kväll. När vi var klara kom moster och morbror som skall vara här ett par dagar och hjälpa mig med paviljonggolvet mm.

Igår ritade han efter all konstens regler och idag for vi till brädgården utanför stan och fick med oss en kärra hem med regelverk och trallvirke och ja allt som hör till. Sedan har vi ägnat eftermiddagen åt att färdigställa reglar och mätt och sågat i vinklar hitan och ditan och jag är SÅ tacksam för helpen. Vi kom på att vi kunde vrida hela paviljongen och då han förlängde med en trallplanka så funkade det strålande så nu blev det inte så mycket som behövde läggas till. Nu är det stöttande reglar på mitten och golvlägget kvar i morgon. Sedan får jag börja göra nya rabatter och fixelimojja att runt om. Bra mör i kroppen då det blivit några vändor här och hämta grejer, stenpalattor mm. Roligt att jobba ihop också.

Nu får det bli till att dimpa ner och glo på TV och hinka vatten för det är lite dåligt med den varan idag känner jag nu. Runt 20-21 grader idag och tunga vindar så det var perfekt väder att jobba i.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 26 juli, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: