RSS

Hur nöjd som helst!!!

27 Jul

Nu ni, jädrans i det är golvet klart!! SÅ tacksam för all hjälp jag/vi har fått!! Så här blev det alltså, en före/efterbild:
Paviljong-fore-efter
Då det inte fick plats hade jag först satt en stolpen rakt fram men då klurige morbrodern räknade ut att vi måste sätta en regel på vänster sida för att kunna täcka och få på en bräda till fick vi 12 cm till att slå på och då vred vi den så att uppsteget kom rakt framifrån. Då blev det även enklare att fixa till golvet så det passade. En säsong så grånar även det nya och det blir samma färg. Gillat att det blev lite asymetriskt med brädorna åt andra hållet. Har börjat gräva nya rabatter på snedsidorna så det får bli kommande projekt.

Skulle ju ta ner ett par av tujorna men behövde någon som kunde handskas med motorsåg och har man en händig morbror så hittade vi den strömdrivna motorsågen och de for ner i ett huj och jädrans vad tunga! 6-7 stammar på varje så det blev ett rejält motionspass som avslutning. Skinnet glöder efter tre dagar i solen och man ser lite fånig ut då det är efter urringningarna i tröjorna i nacken och fram samt att näsan lyser röd och även kindbenen. Men förstå känslan att nu är det FÄRDIGT! Mina två stora projekt avslutade och man kan börja göra det roliga med växter mm. Redigt nöjd att få bort den apfula spaljén också. Nu för kaprifolen bo in sig i stolpen istället. Tur att det finns snälla händiga människor som ställer upp när man behöver help. Uppskattas till månen och tebax kan jag säga. Fick även en tamp att sätta fast dörren till logen med och så hjälptes vi åt så att vi kunde lyfta av ena garagedörren och få in ett par ringar så att dörren kom upp lite och nu orkar även mamma stänga dörren. Tänk så mycket man kan få gjort när man har hjälp!

Visar sig att vi får ännu mera besök från Västerås då gudsonen och hans mamma kommer från Sälen om ett par timmar. Moster och morbror far hemåt i morgon.

 

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 27 juli, 2016 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Hur nöjd som helst!!!

  1. Znogge

    28 juli, 2016 at 10:27

    Så bra det blev! Hjälpsamma släktingar är guld värda 😀

    Kram

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: