RSS

Skönt med egentid idag

31 Jul

Hur mysigt och bra det än må ha varit att ha folk här och varit ute på lite av varje ÄR det skönt att få vara lite ensamvarg och pyssla och ta dagen som den kommer. Så gjorde jag idag. Det var liiiite to early att gå upp 0615 tyckte jag så jag somnade om och poff så var klockan 0830 så det blev en slowstart. Dagen har jag bl a ägnat åt att få lite lätt hjärnblödning när jag skulle få ur sprinten ut navpinnen på skottkärredäcket för att byta hjulet… men efter många om och men och x-antal fula ord senare lyckades jag men inte att få tebax sprinteländet så jag tog helt sonika en spik och böjde till så det får vara så tillsvidare.

Syrrans router lade av så jag fick gå dit med en gammal reserv jag hade sedan vi hade ADSL men banne mig var den inte bättre än den hon fick köpa via ”specialisterna” när vi fick fiber.

Har fixat med spaljén vid ingången på söder så nu är den gamla vita borta och gröna nätet tillklippt så att det följer fönstret så att kaprifolen kan klättra uppåt. Satte även ett liggande stöd av samma galler vid pergolan så att den kaprifolen får lite mer att klättra i från botten. Nöjd. Vattnat och rensat i blommor och blader så dagen den har bara försvunnit.

Hörde igår att grannens hus nu är sålt så den 1/11 får vi nya grannar. Spörres hur/vilka de är. Blir det inte bra får vi väl sätta upp ett högt staket 🙂

Gårdagens Cykelfest var väldigt lyckad och vi konstaterar att vi har väldans trevligt ihop. Vi hade efterrätten – vit chokladmousse med hallon samt jordgubbssås. De åt friskt, själv blev jag apmätt efter första serveringen men övriga gäster tog två gånger så det var nog gott 🙂 Vi samlades vid bygdegården kl 16 och de samlades igen där kl 22:30 men då var jag inte sugen på att hänga med och syrran och mams skulle inte heller iväg så det fick vara. Vi cyklade inte kan väl tilläggas 🙂 Mammas knän kan inte trampa runt och hon har även krångel med en fotled och igår fick hon ont under andra foten och syrarns EDS vill inte cykla och hon är ju nykterist så häpp! Det blev taxi 🙂

Nu blir det slapparkväll, musten gick ur mig efter goda kvällsmaten här. Hoppas att du är nöjd med din helg!

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 31 juli, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: