RSS

Det blev en härlig kväll

07 Aug

med gamla danskompisarna. G-E var med och jäspalt vad ”fullsketen” i historier 🙂 Ja det var lätt andnöd vid flertalet tillfällen under kvällen vill jag lova när man låg dubbelvikt eller bakåtlutad och fullkomligt kiknade av skratt 🙂 Det var läääääängesedan jag skrattade så mycket och innerligt. Lisa saknas oss förstås, men det var väldigt skönt att få en go kväll tillsammans och så äntligen får se slutresultatet hos R&C då de nu renoverat klart. Följt huset i 12 år så det var jätteroligt att se och oj oj oj så fint och smakfullt och maximalt utnyttjat vad gäller utrymme och smarta lösningar. 5 plus på det!

Vi hämtade upp G-E och I-B på vägen så slapp de krångla med transporten dit då vi ändå kunde köra förbi och plocka upp dem. Vi var där kl 17:30 och vips så var klockan 01:20 och vi kom på att vi nog skulle börja tänka på refrängen. Kl 03:00 lade jag huvudet på kudden. Så idag är man liiite seg 🙂

Traditionellt så skall här spelas kubb och det gjordes. Snacka på studsmatta… har nog aldrig sett så stiliga missar och ja även osannolika träffar också för den delen! 🙂
Syrran, G-E, R och jag var i samma lag och vi vann båda omgångarna, även om det blev sanslösa missar emellanåt med stora NEEEJ men vad f….. som kan ses här på bilden 🙂
Almar 201608 ganget

Tänk vilken tur att syrran såg annonsen sommaren 1999 om en prova på med linedance i september. 16 år senare så hänger vi fortfarande ihop även om det blir lite för lång tid mellan gångerna nu när vi inte dansar aktivt. Men oj så mycket skoj vi varit iväg på och även om det även varit nedgång i glädjekurvan så är det det roliga jag tänker hålla fast vid.
Ja jisses vad vi fick skratta igår. Härligt! B hade ukulelen med sig så även den sjungande traditionen livade vi upp. En mycket trevlig kväll som sagt.

Måste bara få visa smartaste grejer ever för de som vill ha kall burkdricka eller små vinflaskor kalla och klara. Det var ett litet hål i nya altangolvet och R hissade upp denna smarta grej!
smart
Visst är det smart?? De hade många kluriga och fiffiga grejer och fina ljussättningar så uj vad man blev sugen på att fixa till ännu mer här hemma 🙂

Idag är det lite långsamma knop här. Masade mig upp vid 10-tiden. Hade som sagt planer på att hinna en massa saker med pensel och trädgård men nja… småplock får det bli. Mamma har dragit till storbyn då det är Pensionärernas dag från kl 14 och kl 18 är det dags för PRO-dansen och jobbarkväll i korvmojjen så hon åker inte hem emellan. Får reda mig själv. Passar bra idag.

Lite bôs i vattnet här visade det sig vid senaste provtagningen men vi fick inte info förrän igår och vi har druckit av det mellan provdagen och igår utan att bli sjuka så ja, man får ju välja. Men vi har kokat så vi kan dricka om man är törstig. Har ju regnat om vi säger så och det brukar alltid vara förhöjda värden på augustimätningen. Men att vi måste koka vattnet är nytt.

De hade det inte så skoj i stan i morse, men flera kom upp och såg på Sara’s simning kl 0300 🙂 Norrstrands kyrkans klockor började nämligen slå strax efter 03:00 och ett par timmar senare kunde polisen bryta sin in och dra ur säkringen. Så det är nog rätt många som är trötta idag 🙂 Själv stängde jag fönstret om uti fall att galningen var ute men fick öppna när jag var uppe en sväng vid 07-tiden för det var apvarmt i rummet.

Ja nog känns det att man inte är 25 och van nattsuddare längre. Men det var det värt för rackarns vad roligt jag hade!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 7 augusti, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: