RSS

Trevligt folk

04 Sep

man är släkt med 🙂

Tre timmar bara nös till och vi hade mycket att prata om och det visade sig även att vi hade en del gemensamma bekanta. Lite underligt ändå att man rör sig i samma umgängescirklar med samma folk fastän olika tider i livet. Nu fick vi även lite bilder på våra släktingar i hennes led och roligast var att se bilden på Hannas bror Anton. Inger och jag är alltså i 4:e led om man räknar från min mormors mors (Hanna) syskonlinje. Så Ingers pappa och min mamma är alltså tremänningar.

Hon for hemåt vid 15-snåret och nu har vi tagit en seeeeeg stavpromenad mor och jag och sedan njutit i solen i paviljongen en stund. Pysslat med blommorna och det börjar märkas att säsongen lider mot sitt slut. Dock har några kommit in i andra andningen och det skall ju inte bli frostgrader än så de får lite extra omvårdnad. Petuniorna får nog gå på komposten under veckan.

En bra helg, nu väntar 4 dagars jobb igen. Lite tar det emot då det är fint väder utlovat. Men man får ta vara på sena eftermiddagarna och kvällarna istället.

 

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 4 september, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: