RSS

Mest jobb

05 Sep

händer inte så mycket mer. Många leverantörsfakturor är det – nästan som förr i tiden när man fick ta hand om dåvarande Televerkets alla elfakturor till alla telefonstationer i länet.. bara runt 450 st, varje kvartal… inte riktigt så många här kanske men lite flashback blev det.

Härligt men liiite kyligt väder, tacksam för sol. Dock inte myggfritt… har fått tre kliiiiande bett i olika storlekar så de mumsar på mig på nätterna för jag har inget minne av att jag blivit biten.

Hem vid 15:45 idag och då jag skulle tanka upp dunkarna och bilen så passade det prexis med bussen så jag tog med Smulan och E hem.

Vattnat och pysslat om de blomster som fortfarande hänger i. Men det börjar allt se tröttsamt ut. Får göra ett röj till helgen och köpa hem lite skojs på fredag, om vi nu kommer ihåg att åka in på Blomsterlandet denna gång 🙂

Mamma har varit på PRO-lokalen och plockat ut en massa grejer ihop med styrelsekollegorna och nu är det snart färdigflyttat till nya lokalen. Lite trött är hon 🙂

Hon var även upp till Krillan och hämtade röda goda äppelmosäpplen och fick med sig så in i hoppsan med tomater i olika storlekar och även gurkor. Det knakväxer kan vi lugnt säga och jag står och bockar och säger tack som tusan för uj vad gott det är med tomater! Skickade efter en sådan där grej man skalar, skivar och kärnar ur äpplen med. Krillan torkar och har som godis så nu jädjaj skall här fixas. Måste fixa en torkställning först, men det fixar sig. Det skall ligga på nät. Spörres när det blir klart.

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 5 september, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: