RSS

Fulla rullen

09 Sep

på Zumba Gold-golvet och nästan lika många som förra gången och flera som dök upp som jag saknade förra veckan och två helt nya och kors i taket, en manlig deltagare som vågade sig till oss! 🙂 Han är så välkommen. Fick en idag liten mailhälsning från gamla deltagaren jag varit orolig för och det är krut i damen för nu hade de fått bukt med hennes infektion och prognosen ser bra mycket bättre ut och ev får hon komma hem snart. Mina starka ladies, blev så glad. Nu kan vi inte räkna med att hon kommer på fossingarna och kan vara med men hon hoppas på att kunna hänga på nästa termin. Vi får se hur det går. Håller tummen! Men jag blev väldigt glad att höra från henne.

Måste varit luftfuktigheten idag som bidrog för jösses anfekta så svettig jag blev! Härligt!

När vi var klara så for vi hem med Aila och sedan till Wåxnäs och in på Rusta, lunchade på Paus och så snabbhandlande på Willy’s och sedan till Ryd’s Bilglas. Ringde i morse då mamma fick ett rejält stenskott i onsdags när hon hämtade Smulan vid bussen och de hade ledig tid kl 13. Tog bara 30 min så vi hann gå igenom Kalenius växtcentrum och när vi kom tebax var det klart. Skönt  att få det fixat. Blir bra mycket billigare självrisk att laga stenskottet i tid.

En sväng in på Elektrolux för att kolla om de hade packningar till assistenten och kvarndelen men killen såg ut som en fågelholk och hänvisade till en annan affär i stan så det var ogjort besök. For till Blomsterlandet istället och där hittade jag två små korgar med vit krysantemum och långa sådana där hängblommor som är gula i bladen. Hade kostat 149 kr/st men var på reavagnen för 49 så jag slog till 🙂 Skall sätta om dem och kompletterade inköpte med en tvåfärgad perenn ljung. Lite lökar (dubbla tvåfärgade tulpaner) kom också med samt blomjord så nu känns det ok igen och man kan plantera som man känner. Väl i storbyn så hämtade jag ut Clas Ohlsonpaketet på Coop och så en sväng in på macken och hämta paket och passade på att tanka. Var redigt skönt att komma hem. Monterat och placerat ut solcellslamporna jag köpte på nätet och så fick vi hem äppelsvarven och under helgen skall vi testa denna och prova att torka äpplen.

Nu sitter jag med kassan för dagen och skall fixa listorna. Lika bra så att man få koll och är med för bokföringen.

Riktigt skönt med en helg som – kors i taket – är helt ledig och med det menar jag att vi inte skall åka någonstans, ingen är inbjuden så jag kommer njuta av att vi bara är här hemma.

Nu tar vi helg gott folk. Sköt om er och ha en bra sådan! Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 9 september, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: