RSS

Äntligen fredag

23 Sep

Svettigt så in i hoppsan igen på Zumban och de flesta pustade när vi var klara så det är effektivt även om det är Gold 🙂

Hängde med Aila hem och fick vara på mammas gata igen. Köpte med vårrullar och bjöd på lunch. Fixade med hennes dator och överföring av bilderna från mobilen och vi fick med 9 st pelargoner från hennes balkong då hon skulle kasta dem. Kommer inte på fråga, så nu får de övervintra här.

Vi for till IKEA då mamma skulle byta en gardinstång till PRO men när vi kom dit och mamma hivade fram kvittot visade det sig att det var Stora Coop vi skulle ha åkt till.. iväg till bilen igen och så till kundtjänst och fick pengarna tillbaka. Tog shoppingen där och när vi styrde kosan mot gardinstängerna ser jag den – superfin långgardin m vit botten, rätt gul nyans på blommorna och så svart/grå mönster med fåglar. Ett ex kvar och ena längden hängde i taket så tjejen på byggsidan sa glatt att det ordnar vi. Korta i rocken då den hängde högt upp men hon fick ner den till slut. Blev hur bra som helst på plats kan jag säga och 199 kr istället för 399. Häpp! 🙂 . När vi gick förbi lamporna så stod de perfekta lamporna till fönstren i altanen där. Mamma var liite skeptisk men jag övertalade henne. Det var metallmålad fot och svart skärm och de var långsmala så de passar topps här på smala fönsterbrädan och det passade duken och färgerna i övrig. Redigt nöjd. 99 kr istället för 199 k. Som hittat..

Vi handlade klart och mamma höll på att riva ner typ allt då hon hade en 240 cm lång gardinstång i kundkorgen 🙂 Vi tog en sväng till bolaget också och då var vi rätt trötta i benen och ryggen så det var gott att slå ner rumpan i bilen.

När vi skulle av mot riksvägen från E18 såg jag bara ett rött huj i sidospegeln och så wrooooooooooom – det sög tag i bilen så in i hoppsan och den röda BMWn kom säkert i närmare 150 knyck om inte mer. Djefla idiot! Jag svor en harang och glodde långt efter honom – antar att det är en han. Då såg jag att de var en bil som gled ut mot vänster körfält utan att ha fått syn på röda faran!! Så nära har det nog aldrig varit kan jag säga. Du djeflar smäller det! Hann jag säga till mamma när bilen i höger fick syn på honom och svängde hårt tillbaka! Gick ju på några sekunder det här. Hade de ränt in i sidan på varandra hade det blivit snabbt sidokast och de hade farit över räcket och landat på var sin sida ner på riksvägen.. Blir så jäkla less på dess fartdårar!

Vi har haft Vita Huset här på kvällsmat. Kycklingfajitas med tillbehör. Mätt?? Osch 🙂

Dretvädret drog in här precis när jag hämtat Smulan och N och so far har det kommit 6 mm .

Fick ett trevligt samtal idag från trummisen som var med och kompade mig i januari. Vill att jag kommer med på hans planerade föreställning. Det blir väl först till våren men ville spela upp en låt som han tycker skulle passa och som han skall arra med blås. Blue Moon. Love it! Kommer bli kanonroligt! Ja det skulle bli i höst egentligen, men han har, även han, gått igenom en skillsmässa så han hade inte riktigt tid att få ihop det i höst. Så en till alltså. Begriper inte vad som är i luften.

Nu skall jag ta min överfulla trumma till mage och dunka ner i fåtöljen och se klart på Dobidoo. Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 23 september, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: