RSS

Nära att man blåste av vägen

29 Sep

när jag for hemåt. Låg på i sidled så in i hoppsan. Körde om en långtradare som var vettig nog att hålla låg hastighet med sitt höga skåpsläp. Men jädrar vilken puls jag hade innan jag kom förbi. Både blåst och baksug från lastbilen gjorde att det kändes som att man höll på att fara åt fanders.

Här hemma har det blåst omkull urnor och annat men rätt ok och våra 9 m/s är ju småskit mot vad de har på kusterna. Men det räcker till!

Fixat så vi kan tända även de nya lamporna i kuvösen inifrån. Måste köpa lite mer kontakter i morgon på Jula, hankar mig fram med gamla grejer och det är dags att uppgradera.

Klippt mamma lite så hon slipper muttra om lockarna i pannan 🙂 Fick OK av frissan sist vi var där så jag hoppas att jag inte pajat något med frisyren. Dock har vi samma intensiva hårväxt så blir det fel så växer det snart ut. Borde nog ta och boka tid jag med.

Jobbat klar för veckan. Blev A-skatt även kommande två månader. Lite tôli’t att inte kunna dra av resorna men det är som det är. Man skall börja börja jobba tidigt på året så man hinner komma upp i avdragsgillt på egna deklarationen.

I morgon är det Zumba Gold igen. Yes! Sedan tar vi helg! //Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 29 september, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: