RSS

Merabete

09 Okt

That’s my middle name 🙂 Får ju mina idéer och nu när vi hade extrahänder här denna helg så rev vi ut den stora djupa hyllan in till vänster i förrådet. Den hamnade där då vi förvarade alla pelargoner i förrådet några år. Nu var det vanlig förvaring och hopplöst att nå det på de övre hyllorna utan trappstegen. Kyl/frys på altanen skulle in där kom jag på. Hej hopp vad gjejjer… hela kontoret är belamrat 🙂 En hel del har åkt för vidare transport till tippen samt att vissa saker skall till Östpendeln och Myrornas container. Tar en hyllsektion i taget och flyttar om och försöker få bättre flow i grejerna. Orkar inte hålla på hela tiden så jag sätter mig här vid datorn emellanåt, går ut med grejer och nu har vi även tagit en stavpromenad. Fick bli lite pauser för mammas ben protesterar, men stônig som hon är så knatar hon på 🙂

Lilla E däckade i förkylning inatt så det blev ingen gemensam lunch. Lena och sys var här en sväng och nu har de åkt hem mot Västerås. Redigt gott att ses och igår var det grill här och UNO-spel. N åkte till stan för innebandy vid 14-snåret så alla har åkt till sitt. SÅ tacksam för hjälpen igår. Grabben är ju lång så han såg över kyl/frys när vi körde den på packkärran 🙂 Vi övriga var med och styrde och röjde väg. Hade nog gått bet där om jag skulle gjord det själv. Men stônig är ju även jag så det hade nog gått om än med märken både på kyl/frys och annat på vägen.

Känns som om förkylningen är på G men har spolat snoken med koksalt och preparerar med coldzyme, extra D-vitamin och en extra hutt med ASEA så blir det nog bra.

Hängde upp fågelkarusellen så de kan ta frön även där. Alltid lika roligt att titta på dem så här i början innan de lär sig att det åker iväg De blir så lååååååånga i nacken när det snurrar iväg 🙂 Det är ett nytt rör per dag här med solrosfrön som gäller. Det är en sjuhelsikes trafik. Underhållande 🙂 Får fixa bilderna lite i Photoshop då jag tar genom fönsterrutan i köket. Det zoomar och har sig och när man väl får skärpan på rätt ställe ja då flyger de, men rätt så många kom med.

p1020532

Titan är så söt. Vet dock inte om det är en en- eller talltita men skall man tro detta så bör det vara en entita (hämtat fr http://www.fageln.se)
talltitentita_original
Men min appesuta favorit nu är denna unga grönfink som var med i tidigare inlägg.
p1020514

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 9 oktober, 2016 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Merabete

 1. Znogge

  10 oktober, 2016 at 16:01

  Jag tror minsann att du gillar utmaningar på arbetsfronten. Men så blir också saker och ting gjorda då 😉

  Kram

   
  • Suttecity

   10 oktober, 2016 at 17:20

   Jo så är det nog 🙂

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: