RSS

Ögonläkaren var nöjd

13 Okt

eller ja så nöjd man kan bli med problematiken i sig. Första gången hon såg mig men kollade i journalen och såg att min läkare testat lite av varje. Hon är sjukskriven så vi får se när hon återvänder. Vi förlänger droppanvändandet så får jag trappa ner och köra mer värmebehandling istället kom vi överens om. Får ta kontakt med optikern nu så jag får en annan lösning på glasögonen. Redigt less på att inte se ordentligt utan att ta av glasögonen och man blir trött som hoppsan av att anstränga sig hela tiden.

For direkt kl 12 och det fann p-platser så det gick bra att bli av med bilen. Käkade på stora restaurangen och det fick bli vegetarisk lunch.

När jag var klar for jag till Välsviken och fick ut min 50-lapp motsvarande den kupong på från Arla som försvann i hanteringen i röran vid totala avstämningen i fredags. Handlade lite på ICA och så blev det en tur på Jula också som ligger intill. Gladde en skäggig gube som liksom jag stod och plockade i LED-lamporna på kampanj. Vi kom i samspråk och jag undrade om han visste hur han kan se vilket Lumental som motsvarar gamla watt-skalan. Nja sa han, har en översättningslista i plånboken men den tar jag aldrig upp. Då tar du bara bort sista siffran på Lumenangivelsen, så ser du ungefärlig motsvarighet i Watt. Fiffigt! 🙂 Syrran fick tipset av en annan herre för ett tag sedan och det fungerar toppenbra.

I morgon är det först besök av snickarna vid 08-snåret då de skall kolla läget och även försöka få koll på hur det ser ut i köket så de skall gå in under grytskåpet för att slippa ta upp golvmattan. Smidigt. Zumba Gold kl 10 och sedan stångrakt hem för kl 16 är det dags att åka runt på uppsamlingstur och hämta folket inför My fair Lady i Säffle på kvällen. Skall bli kul att se föreställningen, de har fått goda recensioner. Di taler värmländska ogg 🙂

Har även ansökt och betalat in för att bli handläggare till Smulan när hon får börja övningsköra snart. Handledarkurs på onsdag.

Skall bli skönt när veckan är över, sliten känner jag. Skippar nog pubkvällen. Vi får se. Smulan fyller på söndag, 16 år, jösses, så då blir det kalas. Men vi tar fredagen först. Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 13 oktober, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: