RSS

Lika trött som vädret är grått

21 Okt

var det som gällde idag. Fick sova 1½ h längre än annars men inte fanken blev man piggare för det. Zumba Gold-passet gav inte den kicken som den brukar ge så det var trögstartat idag. Fick äntligen träffa B igen som varit hemma några veckor då hon lyckats med konststycket att halka inne på en WC för några veckor sedan och drog på sig en rejäl hjärnskakning. Hoppas hon kommer på fossingarna snart. Hör liksom till kärntruppen som man vill träffa varje vecka.

Mamma och jag släppte av Aila och for till IKEA. Tog lunchen där och så köpte jag med mig 10 st PAPPIS-kartonger för nu skall det bli klart i förrådet, är ambitionen. Jag tog en racersväng inne på Clas Ohlson och fick med mig lite bindtrådar och sedan for vi hem, tog fikat och såg på Grey’s Anatomy som vi spelade in i onsdags. Jösses vad jag älskar denna serie!

Sedan tog jag tag i förrådet, men även om jag fick till 4 kartonger så är det lika mycket kvar ändå 🙂

Amigo var här då det var travskola och syrran och Lilla E åt mat med oss här ikväll. Smulan är hos boyfrienden. Jan kommer i morgon och skall stanna tills på söndag så Lilla E får träffa pappsen lite. Hoppas på att få hjälp att kolla däcken när han är här. Tror jag måste byta ett par av dem.

Fixat med texterna så de är läsbara inför morgondagens sånginsats. Får åka vid 15:30 då det tar runt 1½h att åka och folket kommer en timme innan det börjar så vi behöver få lite koll på ljudet i mikrofonerna innan det blir för många. Håll tummarna att det går bra nu!

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 21 oktober, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: