RSS

Livsandarna återvände

23 Okt

lite smått vid 17-snåret och det blev en liten stavpromenix och det var riktigt gott med friskluft även om det blåser småspik och är rått som hoppsan i luften. Pysslat lite och fått ut skräp till logen för vidare frakt till sopstationen. Blev ståendes där inne och insåg hur mycket saker jag/vi fick ur stugan… vojne.. men om det skall ner till sopis och Myrornas container kommer iväg så skall det bli lite mer ordning. Måste fixa pelargonerna också och få upp dem i friggan innan vi ställer in de klädda stolarna. Lär bli fullt…

Fixat matlåda för morgondagen. Ny vecka, nya insatser. I morgon blir det till att vara flygtaxi, onsdag är det handläggarkurs för Smulans B-körkort. På lördag blir det skojs då vi skall på Lena PH som kommer till stan. Syrran och jag köpte biljetter för längesedan nu.

På fredag blir det besök hos kiropraktorn. Behövligt… börjar kroka upp sig mer och mer. Håller tummarna för att det inte hugger till och låser sig innan dess.

Blir nog en tidig sänggång ikväll. En vecka till, sedan blir det normaltid. När man går upp så här tidigt så känns det av med sommartid. Vet att många inte gör det men jag är inte en av dem. Men först lite TV.

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 23 oktober, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: