RSS

Landat efter A-skatteveckan

27 Okt

Trött som en jag vet inte vad men har ätit gott, men det smakar ju inte riktigt lika gott som när vi är fler som äter tillsammans. I morgon skall jag bjuda Vita Huset på kvällsmat så då får jag sällskap av dem. Väntar på att diskmaskinen skall bli klar så kan jag knyta benhögen sedan.

Zumba i morgon as usual. Stannar hos min dagmamma och käkar lunch och lånar duschen och kl 13 skall jag till kiropraktorn. Mer än behövligt. I morse höll jag på att gå bet att få på mig strumporna och ALL T ramla på golvet, fick gå ner och hämta gripverktyget.

Jobbet har rullat på denna veckan. Men när jag suttit med underlagen i handen, lagt dem i en hög när jag gjort bokföringsordrarna och går in i kopieringsrummet, kör ut och lägger allt på bordet – då har 4 underlag försvunnit! Bara  så där!?? Fattar ingenting. ”Drängen” (aka husspöket) kanske har ”roat” sig, vad vet jag. Blev så trött så jag sa tack och hej för den här veckan.

Härlig sol och det värmde gott på lunchpromenaden. Jobbade in 20 min så jag får lite extra till lunchpromenixerna då det ofta knaprar 5-10 min extra.

Syrran och Jan körde en massa möbler och skräp idag så nu är det mesta borta. Gott med hjälp. Snickarna jobbar vidare. Ser fram emot ledig helg. Lena PH på lördag på CCC, det ser jag fram emot.

Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 27 oktober, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: