RSS

Ogillar snörök

08 Nov

men torra vägar är i o f bra, men det blir ju lite lätt polerad vägyta av skiten.. hamnade bakom en utländsk lastbil en bit in på länsvägen i morse och då var det bara att gilla läget och pendla mellan 50 och 70. Suck. Dock höll den inte 30 direkt när den brakade förbi vägarbetet.. tur att ingen va

r ute och jobbade så dags. Verkade inte känna av farthindren heller. Men på hemväg var det fri sikt så långt ögat nådde. For hemåt vid 14-snåret idag så jag gjorde kort dag. Kollegorna var på utbildning idag så jag fixade med lite inbetalningar och fixade lite veriffer som jag bokat fel. Tur att det går att rätta 🙂 For till storbyn då PRO hade sitt höstmöte och min fd arbetskollega och även spelkollega under 10 år var där och underhöll. Har inte sett honom på ja nog är det 8-år sedan så det var gott att ses. Var sak har sin tid i livet men när man kamperat så många mil och timmar ihop med träning, resor och spelkvällar så blir det ju ett lite familjärt band även om det varit avklippt i flera år. En liten pratstund vid kaffet och så lite allsång hann jag med innan jag for hemåt.

Hämtade posten när jag kom hem och för en gång skull tyckte hästarna att jag var liiiite intressant och kom fram till stängslet. Vackre Harry till vänster och bäbisen (ja syrran och lilla E kallar honom så) Ray. Bröder som kamperar ihop nu när mamma Vampum och lille Truls travar vidare på grönare ängar.
grabbarna-grus
Vincent går i hagen bredvid men han var totalt ointresserad 🙂

Gick och ropade på Musseman när jag gick tillbaka men ingen katt. Gick och tänkte på åren med lilla dansbandet och började sjunga högt här när jag gick runt och tände lamporna och vidare upp för trappen. När jag stack in huvudet för att tända i gästrummet så upptäckte jag en yrvaken Musseman som funderade på vad det var som lät 🙂 Så han har visst legat och trynat och sovit här hela dagen. Dörren till mitt rum är stängt annars hade han garanterat legat där. Han gillar min säng. Vi sover nog lika gott båda två där 🙂

Strax får vi hösten köttlåda från bonden i byn. Eller ja, får och får, den kostar givetvis. Men den blir hemtransporterad och sedan blir det till att packa köttfärs resten av kvällen. Övrigt kött får vänta tills i morgon. Det är årsmöte för väg- och vattenföreningen så mams och sys skall dit. Själv skall jag hämta Smulan vid bussen i Storbyn och så får hon nog köra hem sista biten tänkte jag. Gulp 😀 Närå, blir nog bra.

Halva jobbarveckan avklarad. Gillas.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 8 november, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: