RSS

Onödigt halt

16 Nov

för att inte säga snorhalt, var det i morse. Åtminstone från oss ner till stora vägen. Provbromsade men det bara gleeeed. Smög ner i låg hastighet. När det väl blev fäste så kom dimman in, tät och eländig så man såg lika dåligt både med och utan helljus. Tog 15 min längre och väl framme när man klev ur höll man på att dratta på ändan för utanför jobbet var det snorhalt. Men vitt av rimfrost så man begrep att det var halt.

For hemåt redan vid 13-tiden då det är lugnare denna veckan och jag är ikapp med allt. Frågade mor om hon kände för att åka någonstans nu när jag ändå var hemma i god tid och då vi inte besökt nya Dollar Store än i lilla grannstaden så fick det bli en tur i tokregnet som brakade loss. På väg dit blev det meddelande från Smulan som – visade det sig – skulle hämtas i storbyn kl 16:30. Nu blev det smått hankigt men vi hann ränna igenom affären och sedan till ICA och stressade i kassan så kom meddelande igen att hon inte kom med bussen utan fick skjuts av kära vapensystern. Så det blev lugn färd hemåt. Av med mor och in med grejerna och iväg till Storbyn. Passade på att hjälpa mams att tanka fårrden innan jag for upp och hämtade Smulan . Räknade ut att jag kört 20 mil idag 🙂

Regnet piskar på rutan, kan bli halt även i morgon bitti men de har lovat sol i morgon. Kôrs i taket. Välkommet. Man blir bra trött av gråblötan.

Höll på att bli en lång sovmorgon i morse. Var uppe en sväng vid 04-snåret och plötsligt hade det gått 1,5 h och klockradion gick för fullt. Hade inte hört ett dugg. Som vådligt gott. 45 min senare än vanligt kom jag ur bingen. Hatar att stressa. Snorhalkan på det. Blä-dag. Men, positivt att komma hem i tid och även att vi hann iväg och handla.

Lilla E är på hiphop så alla tre kommer hit och äter när de kommer hem. Doftar gott här när mor håller på vid spisen. Skall väl bidra med dukningen så nu får det vara färdigskrivet för idag.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 16 november, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: