RSS

Mäster Gardell

20 Nov

hade ordet igår på CCC och systrarna var så där härlig skrattrossliga när vi for hemåt vid 2130. Det var en vådligt lång kö när vi kom och det tog en stund för dem att få in alla så det drog över några minuter innan han kom upp ur lådan. Han är helt fantastisk och har publiken i sin hand från första stund. Att få alla att sitta knäpptysta för att sedan ligga och vrida sig av skratt i sätena, ja han har en otroligt berättarförmåga. Igenkänningsfaktor på många plan. Men då han och M har varit utsatta, extremt utsatta och behandlade på mindre bra sätt genom åren så fick man en besk smak och mycket att smälta när man for hem. Han har ju så rätt med allt han säger. Vinklingar och strålkastare på saker man inte riktigt tänker på men så är det ju. Världen är inte riktigt det man önskar och inställning hos folk och ja, personligen är jag väldigt fundersam till hur allt skall bli. 2017 är ett år som jag känner kommer bli avgörande på många plan. Tyvärr tror jag att det måste braka till ordentligt innan folk börjar vakna upp och börjar tänka själv och inte lallar med de som vrålar högst… Men det blir till att ta en dag i taget och hoppas på det bästa.

Igår pyntade jag med ljusslingor på norra altanen. Sedan insåg vi efter x-antal tester att det inte kommer gå att få varm bil samtidigt som det lyser… mök… men jag skall se om det kan funka med min bil så får vi prova lite gröna kablar och se om det är något som kan komma fram uteslutningsmetoden. Jordfelsbrytaren slår ifrån hela tiden så det är inget att chansa på om vi säger så.

Tråkväder idag så jag hoppas kunna få undan lite mer på kontoret. Så spörres det vad som hinns/orkas med.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 20 november, 2016 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Mäster Gardell

 1. Znogge

  20 november, 2016 at 16:06

  Aj då, varm bil vill man ha om möjligheten finns. Här har ljusslingorna inte kommit fram än men till helgen ska allt vara på plats. Gardell är alltid ett säkert kort!

  Kram och fortsatt trevlig söndag önskas från ett väldigt grått Skåne.

   
  • Suttecity

   20 november, 2016 at 16:09

   Ja speciellt när det har fungerat förut… ogillar diffusa fel..
   Det är så illa mörkt så nu fick det komma fram för säsongen 🙂

   Tack det samma – här har det svårt att bestämma sig vädermässigt så det har varit lite utav varje idag. Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: