RSS

Duschregn

23 Nov

var det preciiiis när jag skulle gå ur bilen när jag var hemma vid 14-tiden… som sagt man kunde lika gärna ställt sig i duschen och tung sydlig vind. Men det var skönt att sitta och slappa och lyssna på ljudboken ett par timmar när man väl kom in. Mamma har varit på konferens idag om läkemedel så hon hade med Smulan hem så slapp hon åka buss hem.

Hade att göra några timmar och då de var där och storstädade så tog jag tidig lunch då det dammade och jag vet inte riktigt vilket starkt medel hon hade när hon våttorkade för jag kände att det drog ihop sig i halsen tämligen omgående och då jag även reagerar på damm var det läge att avlägsna sig från rummet. Vädrade när jag tog lunchpromenaden så det blev möjligt att vara där inne sista timmen.

Efter maten ikväll här så gjorde jag slag i saken och körde in mammas bil i garaget och monterade bort framlyktan och lyckades, efter en hel del muttrande av fina ord, få upp alla snäpplåsen i plast som håller i luckan som skyddar lamporna. Själva bytet av lampan går ju fint då man ser och kommer åt bra då lyktan är lös men att få på luckan igen.. Jäkla tur att det är plusgrader, brukar alltid vara minus och stenhård plast när det är dags att byta. Men nu så är det fixat. Fördelade dunken med spolarvätska vi hade hemma mellan våra bilar. Får köpa hem lite mer så vi har, samt fylla på med olika lampor. Gick åt några till syrrans bil när Jan mojjade med den. Ena positionsljuset på min behöver bytas också men jag hade inte sådana smålampor på lager.

Tog med Amigo på rundan runt grusvägen och hämtade posten. Kollade in hur belysningen blev och ett par vanliga lampor släcktes när jag kom upp, blev lite för mycket blandning. Fågelmaten påfylld och ja, nu är det nog klart med allt på to-do för idag.

Har en knepig känsla av att jag bara går och väntar på nå’t, kan inte sätta fingret på det. Men jag bara avverkar dagarna på nå’t sätt. Fick tips om ett jobb att söka så jag skall väl slänga in en ansökan i alla fall, så får vi se om man är intressant till uppgiften.

En dag kvar att jobba denna veckan – sedan, swosch, är det helg igen. Snart får vi vinka bye bye till November. Gillas.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 23 november, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: