RSS

Nya laserskrivaren

12 Dec

installerad. Smidigare än den gamla färglasern, gick lätt att installera i nätverket och man slipper nu ha pappas gamla dator igång för att kunna köra ut. Går att maila från skannern och en massa annat. Tror den gör dubbelsidiga utskrifter också. Testar lite varje dag så blir det bra.

Idag spelade mag-gitarren hårdrock… satans vad ont det gjorde i kistan på morgonen och det släppte först när jag kom till jobbet. Då hade väl omeprazolen och probioplexen kommit ner i tarmsystemet. Saltsmak i munnen så kaffet gick inte ner helt enkelt. Skall väl inte drickas egentligen när man mår så här men det gick ner längre fram på dagen. Har bokat tid hos läkaren på VC dagen före julafton då syrrans gamle läkare är där och jobbar extra. Han är jättebra och gammal i gemet så nu skall han få göra utlåtande på min hejsan hoppsan hoppande puls – vaknade inatt av att det pickade på som attans. Blir mest irriterad numer så jag vände på mig och till slut somnade jag. Så det skall bli intressant vad han tror om saken. Hittar inget mönster i det och när jag väl brukar komma till läkaren brukar det inte visa konstigheter. Men mätningarna jag gjort sedan september visar ju hur mycket det kan skilja på tryck och pulsslag.

Mamma bakade ut pepparkaksdegen hon gjorde förra veckan. Gamla receptet från gammelfarmor Marias hem. Di ä gôr goe! Mildare i smaken än dem man köper och liiite tjockare och mörare att tugga på. Mums 🙂 Men det räcker veckorna innan och efter jul varje år.

Borde väl fått lite mer gjort sedan jag kom hem men jag ägnade skrivaren all uppmärksamhet. Nu har jag en HP CLJ 1600, en Canon bläcksrivare med bra skanner och en HP 1018 skrivare till övers. Vi har ju skaffat nytt så vi kan köra trådlöst i nätverket i övrigt. Men de skall nog hitta hem. En svart patron behövs till färgskrivaren, den blå är nästan ny och gul/magenta är halva så det känns lite sådär att bara kasta bort. Vi får se.

Nu hägrar TV-fåtöljen. Svejs!

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 12 december, 2016 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: