RSS

-17,4

05 Jan

står det på termometern. Burr… men torrare luft är välkommet. Hade tur för Jan var på G in för att hälsa på Lilla E senare idag så jag skall plugga i motorvärmaren på traktorn så den hoppar igång när det blir så dags.

Bytte lamporna på bilen igår, men helljuset på förarsidan som inte alls var med på väg till jobbet lyste igen.. som sagt… det är glapp i elen i den käre pugarten. Men nu är helljuset på pass.sidan och båda positionsljusen bytta. Ljusbilden står nog i hoppsan mot vad bilprovningen skulle gilla men det lyser i alla fall. Trångt om saligheten när man skall byta så nu är det blåmärkt och rivet på högernäven. Var till bildelsfirman i arbetsbyn och den delen, kanske man kan säga förort, har jag bara kört förbi och oj vad hus det var och även företag och café så det blev en liten sightseeing på kuppen när jag for runt och kom fram vid jobbet på hemvägen. Får bli en sväng till caféet i sommar.

Solen på G upp och det är mysigt att äta frukost i lugn och ro efter en välbehövlig sovmorgon (vaknar man 04:45 i vanliga fall är 07:00 sovis för mig) och jag kom i säng i god tid igår också så jag har fått mina timmar. Lite småvingligt men det är lågtryck i systemet nu när pumpen slår som den skall. Man får gilla läget även om det ogillas när det svajar.

Införskaffade ett par kartonger med färg och slingor igår, skall iväg till frissan på förmiddagen så nu ryker de sista slingorna och tråkfärgen behöver fixas. Eget test – får smocka i en massa slingor om det blir hoppsan 🙂 Reder sig. Skall i alla fall bli skönt att få en frisyr igen för det är inte trivsamt som det är nu, även om ingen annan tycker att det behöver klippas. Känslan av att inte känna mig ok i håret är inget jag strävar efter. Man mår mycket bättre när det känns ok.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 5 januari, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: