RSS

Klatschigt grått

04 Feb

är det och oj vad jag saknar solen! Ja våren också för den delen. Det här är inte min del av året. Varit ute en sväng men det finns inte mycket att göra. Har varit uppe i friggan och vattnat på alla fucciorna och några är snälla och börjar skjuta skott lite smått så det värmer. Håller runt 7 grader däruppe så de jobbar långsamt. Pelargonerna sprutar ur sig småblad så 97% av dem ser ut att vilja vara med, resten får stå ett tag till så får vi se. Lite hopp om vårsäsongen i alla fall. Om några veckor får man börja så inne.

35 st var vi igår på Zumba Gold-passet så det verkar bli ett stadigt gäng även denna terminen.

Jag fick hänga med mamma på lunchen med hennes gamla klasskompisar och denna gång blev det i centrum och restaurangen Mezze. På nätet står det turkisk och på menyn grekisk så det är väl något mitt emellan 🙂 Gôtt va dä i alla fall. Ungsgrillad kycklingfilé som var stoppad med mozzarella och nötkorv med lite drag i men inte för mycket, mer mustigt på nôgevis. Tomatsås/sky med timjan och andra goda saker i och kryddat ris till detta. Mums.

En sväng till Välsviken och sedan stångrakt hem. Blev en aningens slö på hemväg så det blev inte några större åthävor mer än att räkna kassan och fixa lite och så fick fåglarna påfyllning av maten.

Idag har det varit vanlig lördagsmorgon med melodikryss och lördagskrysset i  tidningen innan vi fick tummen ur och gjorde något mer. Renbäddat och bakat Dukanknäcke samt då lite utepyssel.

Får se om det blir något mer gjort. Melodifestivalen ikväll förstås och vi får besök av vapensyster I. Skall bli gott att ses.

Annonser
 
3 kommentarer

Publicerat av på 4 februari, 2017 i Vardagsinlägg

 

3 svar till “Klatschigt grått

 1. Tant Otto

  4 februari, 2017 at 16:59

  Du har gröna fingrar ..jag får aldrig pelargoner att överleva vinter och blomma igen nästkommande år. Vet inte vad jag gör för fel..de bara vissnar ner 😦

   
  • Suttecity

   4 februari, 2017 at 17:15

   Gäller att ha lagom svalt och pyttsvattna emellanåt

    
  • Suttecity

   4 februari, 2017 at 17:17

   Det går bra att köpa 5 för 100 kr också 😊

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: