RSS

Det var den helgen det

05 Mar

Vi var lite uttråkade igår skall jag väl villigt erkänna. Men det blev kvällsmat hos systern och sedan Mello. Bästa var Norbergs parodier. Love him! 🙂

Idag var det halvstorm men jag var uppe i friggan och fixade med fucciorna och det verkar vara liv i några av dem. Klippte bort det torra och rensade på torra blad. Bôsi’t är bara förnamnet. De får stå några veckor till så får de komma in i stugvärmen sedan. Smygstartar dem med 7-9 grader. Kommer solen fram blir det varmare därinne då det är oisolerat tak och väggar. Men det har fungerat som både förråd och blomövervintring.

Jan körde undan sanden och verkar även ha kört undan alla stenar och cementklumpar som kom fram när de sög ut i stugan. Det var väl inte meningen att han skulle göra jobbet själv, men tacksamma är vi. Han är så jäkla stark också så det var nog bra att man slapp 🙂

Nya sekreteraren i PRO kom och vi visade henne lite och installerade Dropbox mm så hon får sina dokument. Hon är syster till en fd granne så det var lite att uppdatera sig om familjen och grannar.

En lugn helg, det får väldigt gärna bli vår nu så att man kan få vara ute i trädgården. Känner mig väldans instängd så här års..

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 5 mars, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: