RSS

Blev en liten omväg

06 Mar

på väg hem då jag svängen ”förbi” stan innan jag vände hemåt. Först till optikern och fick bågarna korrigerade så nu sitter de mycket bättre och skaver inte på örat samt att hon drog ihop kuddarna på näsan lite så att de inte hasar ner. Sedan till Salongen. En kund inne så vi hade ett glatt samspråk innan han gick och sedan fick jag håret fixat. Tog sin runda tid för det är mycket att prata om och klockan tickade på. For vidare till Välsviken för att handla på ICA och madre mia va fôlk! Vi brukar ju vara där på fredagslunchen och nu var halva stan där, trötta och småstirriga och på väg hem. Ombygge för det skall bli MAXI-butik så det blev en rask tur genom butiken.

Verkar ha varit någon här och lagt ”matta” inför gjutningen i stugan. Blev förvånad av lampan på altanen på stugan lyste men det finns ingen knapp.. samt att vi trodde att strömmen var bruten. Nåja, mysigt med lite ljus därute tacksam för att det börjar röra på sig.

En solig dag men hoppsan tocke blåsvä’r… tog en sväng på lunchen och det var banne mig hård motvind oavsett vilket håll jag gick åt. Men överdragsbyxor och pannband gjorde det  acceptabelt och man slapp frysa även om näsan nästan blev blå 🙂 Det riste bra i bilen när man var ute på vägen så det gällde att hålla i ratten. Men den är stabil och bra den käre Golfen.

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 6 mars, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: