RSS

Glada besked

09 Mar

i lådan idag för yngsta – ja även äldsta   – tjejen (alltså systern) i Vita Huset då Lilla E nu blivit antagen att börja 6:e klass i Engelska Skolan i Karlstad till hösten. Nu kan vi snacka Sola i Kal’sta’ 🙂 Som hon har väntat och längtat och i övriga kan pusta ut lite då hon nu slipper gå kvar i skolan i Storbyn. Det är ingen bra studiemiljö för henne där. Blir inte bättre trots att flera föräldrar anmält. Rektorn gör inte riktigt sitt jobb. Hon är… vi kan väl säga fyrkantig, så säger vi inte för mycket. Hon har sagt upp sig också. Varit stor omsättning på rektorer på deras spår. Men nu slipper man bli frustrerad över det fr o m nästa termin, hoppas jag. Hon kommer få studiero och slipper gråta på bussen hem. Visst blir det 5 mil pendling enkel väg med buss och byten men hon är så redig så det fixar hon. Granntösen går ju några klasser över henne så de kan pendla ihop.

Själv har jag jobbat klart för veckan på A-skattejobbet. Även om dagarna gått rätt så fort så är det segt. Får tanka energi i morgon. Bilen tankades inför träningen på söndag i Åmotfors och denna veckan låg den på 0,62 så den sköter sig 🙂 Eller så är det jag som kör som fôlk 🙂 Det är ju turbo så man kan ju köra mer aggressivt men det är inte riktigt min grej.

Smulan ringde och undrade om jag kunde slinga henne och det var inga problem, mer än att man nu är något mör i ryggen efter att ha stått på halvtjofes när man skulle skölja ur, schamponera, skölja, balsam och skölja. Skall slinga mig själv också men det orkar inte ryggen ikväll.

Mamma hade möte idag och nu verkar det bli arbetsro och överenskommelser så det känns bra att det redde ut sig.

Nu tar vi lite Antikrundan och sedan premiären av Strömstedts. Jädrar vilket partysnöre man här ha ha.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 9 mars, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: