RSS

VET att det snöar i mars

20 Mar

men jag gillar det inte ändå.. i morse var det kritvitt både på backen och i luften. Snorhalt blev det i modden så det fick bli lätt på gasen till jobbet.

Vissa dagar går i slowmotion och denna måndag var en sådan dag. Blev även väldigt stor kontrast mellan att stå på scenen och göra det man älskar till att sätta sig med en hög med leverantörsfakturor.. motivationen låg ju inte på topp direkt.

Snickarna var här och reglade och fixade på väggarna och nu måste vi bestämma oss tills på onsdag hur göra med att ev flytta dörrar och väggar mellan WC och alkov. Stackars morbrodern som är toppenbra på ritningar fick min mall att gå efter 🙂 Fick inte fart på lamporna så jag fick mäta med måttstock i skenet av ficklampan. Vi har ett långt måttband som pappa hade i skogen som man kan fästa men det hittade jag inte. Blir nog bra.

Väntar på att klockan skall ticka på så det är dags att hämta mamma i storbyn då det varit PRO-resa sön/mån. De for i går morse och var på Oskars Revyn – mor var väl lagom importerad vad jag förstod – och sedan en bra resa över till Åland och tebax.

Mer snö vankas i morgon, blä. Snusförnuftiga kommentarer på fejjan om att det faktiskt hör till skiter jag i. Jag vill ha vår. Punkt. Kollade på prognosen och det ser vääääääldigt bra ut fram emot helgen. Gillas! Kan säga att vinterstormen i mars 1985 när vi kom hem från Gran Canaria och det var flera meter höga drivor, det kvittar mig helt, så de 2-3 cm som låg i morse var att föredra då de var borta när jag kom hem 🙂 //Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 20 mars, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: