RSS

Har visst glömt blogga

09 Apr

på några dagar ser jag. Får väl försöka att inte få till en lång roman – gillar inte lååånga inlägg själv, har oftast inte orka att läsa klart.

Torsdag jobb och inte så mycket mer. Jo lite sommarslingor. Intresseklubben antecknar

Fredag: Zumba Gold och välfyllt golv. Iväg till Paus för lunch och sedan till Stuvbutiken. Oj så fint man kan få det 🙂 Två förslag, ett med platta ”skruva själv” och ett med färdigmonterade och där är det bäst lösningar tycker jag. Nu skall vi klura, det brinner inte att få allt klart på studs, kanske kan återanvända något av det vi hade. Skall även rita i IKEA, men av någon irriterande anledning funkar det bara att sätta in ETT skåp, sedan vill det inte. Provat olika webbläsare och bådas datorer men icke. Så det får väl bokas ett besök hos dem. Det är ju detta som är skoj, spåna och drömma och jag vill säga det igen, det betyder INTE att vi säger – nu köper vi det på stående fot. Ibland vill man allt ha lite mer cred och få vissa att inse att man inte är dunderblond..

Blev ju väldans upp och ner efter det som hände och när man får se övervakningsfilmen från affären när han blåser förbi får man mer än ont i magen. Hoppas att alla som var där får den hjälp de behöver att gå vidare. Har mycket åsikter här, men jag väljer att inte vädra och ge dem utrymme i min värld. Livet måste gå vidare och så får det bli.

Lördag: Vapensyster I kom på förmiddagen och efter lunch så begav vi oss ut i potatislandet och i ett huj hade det gått en timme och det var klart. Tre kärror med hästskit fick vi också ihop så vi var nöjda och trötta när vi var klara. Fika ute i paviljongen. Mamma var på Påskbord med PRO men gjorde oss sällskap lagom till kvällsmaten. Vita Husets damer var här också så det blev en go kväll.

Idag får vi väl se vad man skall hitta på.

 

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 9 april, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: