RSS

Så blev det torsdag

20 Apr

Väckarklockan fungerade utmärkt men vi upptäckte en ”finess” att när larmet är avstängt så vibrerar den varje heltimme… googlade och hittade ett tips nätet om vilka kombinationer på knapparna man skall trycka på så nu får vi se om det är tyst kl 20. Annars får man väl ta ur batteriet när man inte behöver använda den.

Varit synnerligen trött och småmosig hela veckan och det är fler på jobbet som säger likadant. Vet inte om det är vädret som stökar i systemet eller om det är pollen på G. Kollade på långtidsprognosen på Accuweather och hej hej, bara nästa vecka är avklarade blir det varmare och då exploderar det väl antar jag. Nåväl. Våren vådligt välkommen – jag vill ut i trädgården! Idag smälte i alla fall det sista av Lilla E’s påskhare ihop.

Fick mail från en tjej som gick i parallellklass till mig på högstadiet då de ville ha hjälp med att skaffa facebooksida till sin bygdegård och det fixade jag när jag kom hem så nu är de igång och det plockar på med ”gilla”-markeringar. Det är oslagbart med att sprida info via fejjan som förening och annat. Rätt vänner som delar eller hitta rätt grupper och swosh så når man rejält med folk utan att det kostar mer än lite tid att skriva inlägget.

Men hörrni, idag fick vi golv i hallen och nästan hela allrummet/köket i stugan!! Mailade basen igår och idag kom de. Elektrikern skulle ha kommit denna veckan men hade meddelat att det blir nästa, så de gjorde det mesta idag. Alkoven skall få lite nya uttag så jag vet inte om de kan göra något där. Men det är en härlig känsla kan jag säga att det börjar täppas till. Vi skall bestämma oss för golvmatta i torra utrymmen och även i badrummet i morgon så det blir en tur till Stuvbutiken. Det tar sig!! Nu skall det väl mycket till att det skulle komma upp fukt i golvet igen…
golv
I morgon fredag och det betyder Zumba Gold, bara två gånger kvar nu…

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 20 april, 2017 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Så blev det torsdag

  1. Znogge

    20 april, 2017 at 21:23

    Här hos oss är pollensäsongen redan i gång men peppar, peppar så har jag inte känt något än. Men det gäller att ligga i startgroparna, den saken är säker.

    Passar på att önska dig en trevlig fredag!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: