RSS

Då bestämde vi oss

22 Apr

för golv i torra utrymmena samt slutligt beslut för golv, väggar och bård till badrummet. Mailade artikelnumren till snickarbasen så får de mäta, beställa och frakta hem. Väger ju hejsan hoppsan så vi skall nog inte ge oss på den biten.

Innan shoppingturen var det Zumba Gold och 10-talet färre än vanligt men det räcker till. Många som är med sina barnbarn och på resa då vi har påsklov.

Vi for vidare till Bergvik när vi fått ordning på besluten om mattorna och delade en pizza på Mama’s. Bästa pizzan i stan. Träffade lite bekantingar och det var väldans mycket folk. NetonNet öppnade i den gamla SIBA-butiken då de köpt upp kedjan och nu är det bara Bauhaus som fattas i stan så är det komplett 🙂 Blev lite så där jobbigt inne på Maxi då jag mötte en kvinna i min ålder som sken upp och sa hej! Hon är väääälidgt bekant men inte fanken kopplade hjärnan till namn eller varifrån vi känner varandra. Hann inte fråga ledande frågor heller så ja det kan vara en gammal jobbarkompis, linedanceadept eller skolkompis. Nåja. Skyller på åldern 🙂 Däremot kände jag mer än väl igen pappas gamla skolkompis som har kvar stugan i grannbyn. Blir lika glad varje jag ser honom. Han påminner mycket om pappa och de är lite lika i sättet.

På hemväg öppnade sig himlen några gånger och bautadroppar och hagel och snö i skön blandning. Blåsten tog i så det knakar i väggarna. Vi fick matbesök på kvällen då jag gjord kycklingsoppa m nudlar så Vita Huset var här och käkade.

Idag blåser det fortfarande men blå himmel. Kl 10 skall vi var i storbyn och hämta blommor och sedan iväg till Distriktsstämman för bygdegårdsdistriktet. Så det skall vi ”roa” oss med idag. Skall fota och så se om någon mer vill ha hjälp med hemsidorna eller starta facebooksida. Tebax senare ikväll och då har vi bokat in oss på lördagspizza i Vita Huset 🙂

Ha en bra lördag!!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 22 april, 2017 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Då bestämde vi oss

 1. Znogge

  23 april, 2017 at 10:13

  Skönt att få bestämt golven för det är inte alltid ett helt lätt val. Däremot lät det som ett ypperligt val att ni bokade in er för lördagspizza. Alltid lika gott tycker jag 😀

  Ha en fin söndag!

   
  • Suttecity

   23 april, 2017 at 11:24

   Ja pizzan landade bra efter dagens värv. Nej det var lite klurigt att välja då vi inte vet om taket blir målat vitt eller om vi kör vidare på furastilen.

   Hoppas magen och blåklockan bättrat på sig!

   Kram

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: