RSS

Lite regn

19 Maj

sedan sol och denna luftfuktighet är inget för min kropp. Man blir sjösvett bara man rör sig så tur att vi gjorde allt städjobb igår. Blev en tur till Välsviken med mor så det provianterades på bolaget och jag tog en runda inne på Jula innan vi förvirrat försökte få med det sista hem från ICA som byggs om till MAXI och de har rumsterat om hela affären så när som från sminket och fram till kassorna. Blir nog bra men ujsan så rotigt. Skall byggas ut också så de har fått komprimera vissa avdelningar så sortimentet är tillfälligt lite småklent med vissa delar av ordinarie sortimentet.

Fixat det sista här hemma inför tjejkvällen, de dyker om runt 18-snåret. I år blir vi 4 st med mig. De jobbade alla tre där när jag började 1994 så det är kärntroppen som samlas i år.

Kom ett lastbilslass med matjord vid 15-snåret så lillebror till syrrans förre sambo fixade detta åt oss. Grannen skall ha hälften och vi och syrran delar på resten. Värt de hundralappar han tog för att köra hit det. Rätt fullt på parkeringen nu om vi säger så 🙂 Blir helgens jobb det att fylla upp i rabatter och lådor.  Vi bjöd på språngfika då syrran inväntades och oj så mycket att prata ikapp och uppdatera. En glad skit är han, det är alla syskon i den skaran så det blev ett glatt samtal och klockan brakade iväg så han fick hasta vidare för att hinna till nästa kund.

Mamma drog till Solveig precis så hon stannar där inatt. Kulan sover över här och hon får kampera i gästrummet även detta år. Men nästa så skall väl ordningen förhoppningsvis vara återställd i både lillstugan och friggan så de kan stanna över allihop. Ser verkligen fram emot kvällen. Vapensystrar har de blivit efter 10 år som jobbarkompisar. Ja Kulan slutade ju efter några år men vi har hållit kontakten, tack och lov.

Ha en fin fredagskväll och inledning på helgen.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 19 maj, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: