RSS

Utflykt

03 Jul

blev det i eftermiddag så nu har pelargonmuséet en bit härifrån fått sig ett besök. Lynnigt väder med sol och regn i blandad kompott men nu har vi i alla fall sett det och oj så många härliga sorter.

I övrigt har jag gått igenom klädhögen vid symaskinen och några plagg gick i soporna och några till Östpendeln och flera skall sprättas och sys om i sömmen då de envisas med att sy in det där förhatliga plastbandet som kliar och kommer man åt med strykjärnet smälter det och kliar ännu mer.

Åskar börjar hurkla upp sig i Karlstadshörnet och det har regnat och smattrat på var i stan. Spörres om det kommer hit eller gå runt oss. Fixat matlådan och hittat en liten kylväska som kan klämmas ner i den mindre ryggan så jag kan stänga den. Man skall spara sina grejer, man vet aldrig när de kommer till pass 🙂 Var ute med komposthinken och då det är vindstilla kom de små svarta otäckingarna och gjorde att man skyndade sig på rejält. De sticks rätt rejält. Hatar dem.. myggen kan man ju liksom få tag på. Knotten är nästan omöjliga. Har ju fått lite kryp i skinnet sedan jag började med medicinen men jag vet inte om det är den eller om det är från nacken då jag hakat upp mig även där. Det känns inget när jag ligger ner så då är det var avlastat. Vore det något jag inte tålde borde det bli utslag och klia oavsett om jag sitter, går eller ligger. Nåväl, det går väl över.

Nu borde jag vara inne i de dagar som det brukade dippa så vi får se om det är nog stor dos eller om det kommer känningar. Men jag har bara 1/4 dos nu så det skall ju bli mera är det tänkt. Tror jag..

Jobbtisdag i morgon. Får skjuts hem. Gillas. Men bussen får det bli i morgon bitti. Svejs!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 3 juli, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: