RSS

Köket nästan klart

08 Jul

vad gäller montering av stommarna. Kusinen och Guddottern och jag har hållit på hela dagen och satans vad mör i benen jag är. Stå på betonggolvet hela dagen och knata fram och tillbaka mellan logen och storstugan för att hämta grejer känns. Rackarns vad fint det kommer bli! Högskåpet väntar vi med och monterar inne i stugan då vi inte är säkra på om vi kan få in den monterat och klart i stugan 🙂 men alla underskåp är fixade samt lådorna sånär som på handtagen, det tar vi senare när det kommit in på plats. Även de två överskåpen är monterade. Luckorna tar vi senare. Tog i stort sett hela dagen.

Gudbarnens mor dök upp här på eftermiddagen och vi har grillat och ätit gott och kuvösen är full med folk. 10 st är vi ikväll. Härligt.

Musse-kissen är fortfarande på rymmen. 4:e dygnet tror jag det är, minst. Oroligt i Vita Huset men han gör sina långturer emellanåt, dock hållit sig hemmavid det senaste två åren så vi hoppas på att han dyker upp. Har synts till bortanför loppis men hem kommer han inte. Bild utlagd i Facebookgruppen så vi hoppas på att någon ser honom.

Ha en fortsatt go’ lördag!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 8 juli, 2017 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: