RSS

Många köksbunkar blir det

18 Aug

genom åren. Många Tupperwarepartyn har det blivit sedan man flyttade hemifrån 1990 och ja, jag har ju en liiiiten fäbless för dessa hôlker å bôrker, vilket gör att det gärna köps nytt  🙂 Vi rev ju ur skåpen i stugan med en väldigt fart ifjol så det mesta landade i två stora säckar som jag tog in häromdagen för att gå igenom och matcha locken samt se vad man vill ha kvar. Skall man flytta igen kommer det mesta med till nästa ställe, eller om blir man kvar och de får bo i de nya skåpen. Står en flyttkartong någonstans på logen under alla grejer med mer saker som varit för stora för att få plats. Har inte haft nog stort för dessa som är väldigt fina och praktiska om man har ett stort skafferi. Nu kommer ju gudbarn och gulliganer flytta hemifrån framöver så de får väl gå igenom grejerna. Man har ju kvar efter farmor fortfarande så ja, liten rensning behövs.

Mattläggarna var på plats kl 0700 igen och nu kom Golvservice med lite mer saker så det kanske blir klart till lunch. De jobbar snabbt och snyggt blir det. Jämför man med klåparen som lade in våra mattor i tvättstugan och lilla toan nere när vi byggde om 1981 och som borde gå en ny kurs i hur man svetsar kanter så är de här proffs. Nu bytte vi ju mattan i tvättstugan för några år sedan när vi renoverade och då fick det bli ny snyggare grå matta med stenimitation. Dock var det besvärligt tyckte han att lyfta varmvattenberedare och pannan så han sparade den gula under den.. men det är inget man direkt ser om man inte står vid mangeln så det funkar.

Regnar på här även om de sa att det skulle spricka upp. Ljusnar lite så det blir nog bra. Bara de är klara därute blir det till att börja måla fönster. Med glädje 🙂

Igår var det morfar Svens födelsedag och jag tänkte lite extra på honom. Alltså, vissa lämnar en aldrig, han är alltid med i tankarna och man ser honom framför sig även idag – 21 år senare. Igår var det även ett år sedan jag började på nuvarande Adecco-uppdraget. Ett helt år går fort – men inte när jag tänker på att jag inte får köra bil på ett år, då är det  jäääkligt lång tid. Vad de vet är det augusti månad ut som gäller för jobbet. Tjejerna vill ha kvar mig men det måste ju finnas att göra också. Vi får se, tar det som det kommer. Kanske dyker upp ett nytt uppdrag inom kort, det vet man aldrig.

Mamma bakar sista sockerkakan i ugnen – kunde gott ha väntat tills den nya kommer senare i eftermiddag 🙂 Så efter lunch blir det till att dra fram den gamla – och städa bakom 🙂

Har visst namnsdag idag 🙂 Grattis på mig själv ha ha.
ND

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 18 augusti, 2017 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Många köksbunkar blir det

 1. livsglimtar

  18 augusti, 2017 at 13:52

  Grattis! Även jag håller på med rensning här hemma. Vi har ju haft stambyte och renovering av två badrum, ny el plus eldosor i lägenheten, även takdosor så allt drogs ihop, packades ner. Det går långsamt att sortera ut, men så skönt att få bort massa skräp och annat som jag kan ge bort.

   
 2. Gunvor Persson

  18 augusti, 2017 at 20:43

  Grattis 🙂 …

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: