RSS

17 år – vart tar åren vägen??

16 Okt

Minns än när man vankade av och an på jobbet och väntade på besked att hon var utplockad (planerat kejsarsnitt) Söt om en liten sockerbit var hon med sina goa tjockabull-kinder 🙂 Rynkade så sött på näsan när hon log. Numera är det mest ”plutmun” på bilderna 😀 Men hon har blivit en granner tôs.

Nathalie kollage 17 år
Familjen har nu firat henne och då det var så fint väder idag var kuvösen uppvärmd så vi kunde sitta därute och äta och mysa. Hon hade beställt dubbelmarinerad fläskfilé med potatisgratäng så nu när vi mätta. Sitter fint även i morgondagens matlåda. Tårta var också fixad förstås enl önskemål från jubilaren.

Hon fick många paket som hittades under sedvanliga paketjakten i huset och hon var väldigt nöjd. Lyckades ta en bild som blev ”normal” eller hur man nu skall säga 🙂 Frågar ni henne var hon inte alls nöjd.

Nathalie 17 år 2017
Pojkvännen kom med bussen så vi kunde åka med syrran alltihop från storbyn. Nathalie har börjat en 2 veckors praktik på Stora Coop så hon var mör i fötter och ben efter att ha packat upp varor i 6-7 h.

Själv har jag också jobbat och är helt slut i ryggen och benen. Stått vid ett arkivskåp i stort sett hela dagen och vid kopiatorn och skannat in en massa papper. A är avklarat och i morgon fortsätter jag B. Logiskt. Lär ha att göra några dagar innan jag kommer till Ö 🙂 Men första dagen är man lite mer omständig så nu skall det nog gå snabbare. Lite strul med programmet i min dator så jag har mer att göra sedan när det skall föras över i rätt system. Men hellre heldagar med fulla rullen än att sitta och vänta på jobb. 4 dagar i veckan lär det bli. Bra för plånkan i november också 🙂

En varm och fin dag, det var svårt att klä sig rätt. Blev något varmt efter promenaden till bussen så jackan fick åka av. Härligt ändå med lite dagar emellanåt som är skapliga. Nästan så att det var bättre väder idag än på Midsommar..

Nu får det bli lite TV-häng innan det är dags att krypa till kojs. Kl 04:25 går klockradion igång.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 16 oktober, 2017 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “17 år – vart tar åren vägen??

 1. Jag

  16 oktober, 2017 at 23:06

  Ruskigt vad tiden går fort! Väldigt fint foto tog du på henne!

   
 2. Znogge

  18 oktober, 2017 at 18:38

  tiden den går så fort ja… Så fina bilder på jubilaren!

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: