RSS

Nysattacken

19 Mar

räckte för att göra mig rödögd på vänsterögat i morse. Det blir ju så att man kniper i hop ögonen när man nyser och jag har uppenbarligen vådligt klena kärl p g a medicindropparna för när jag var klar så kände jag att det blev tjockt och ömt vid ögonvrån och när jag tittade mig i spegeln så var det knallrött så det blir ju som ett blåmärke. Har droppat med koksalt hela dagen och det börjar lana lite. Kunde gå ut en sväng nu på eftermiddagen utan att det kändes obehagligt att få kalluft i ögat.  Men ögat har en förmåga att läka snabbt så det är nog borta i morgon.

Mamma var på engelskan så jag passade på att byta gardiner i uteköket (norra altanen), köket och stora rummet. Så nu är här väldigt ljust då det blev kappor i köket istället för långgardinerna. Rotade fram påsksakerna och packade ihop girlanden och granen som varit ute så de skall in i förrådet. Tänkte att när jag ändå är igång kan jag springa över golven med snabeldraken och när jag skulle plocka fram den slog jag munstycket rakt på mina mer än ömma tår och det gjorde så djefla ont att jag nu har uppfunnit många nya svordomar… gha! Dock blev golvet rent och köksmattan vid spisen fick åka in i tvättmaskinen. Då flugorna föredrar att lägga sig och dö i takarmaturen så fick även de sig en omgång, ja kuporna alltså. Blev ljusare 🙂

Fixade korv stroganoff med ris till lunch. Vi köper kyckling- eller kalkonkorv sedan jag körde Dukan så det var första gången jag gjorde stroganoff på den varianten och det funkade bra. Blir ju en liten annan smak än falukorven. Tyvärr har ju Coop i Värmland slutat med sin chark så den godaste falukorven finns inte i affären längre.

Blåste halvstorm här på förmiddagen när jag pysslade med gardinerna så jag fick se till att stå i medvind när jag skakade dem. Så in i hoppsan kallt. Men nu har det mojnat och det var nästan behagligt när jag slirade ner och hämtade posten.

Fick kallelse till Neurologen vecka 17. Tänk om det vore så väl att de är nöjda med mig och tycker att det är tumme upp att börja köra igen…. men vi får se.

finger

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 19 mars, 2018 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Nysattacken

 1. Znogge

  19 mars, 2018 at 17:36

  Håller verkligen en tumme för att du ska få börja köra igen. Även om du har hjälpfulla människor i din närhet så är det enklast när man kan få sätta sig bakom ratten själv. Underlättar definitivt logistiken en hel del!

  Kram och ha en bra start på veckan!

   
  • Suttecity

   19 mars, 2018 at 17:40

   Ja det har varit ett långt år… Kram och tack det samma!

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: