RSS

Djurpassning

20 Mar

blev det idag. Ja Amigo alltså, men Musse kom in och jösses vad prat- och kelsjuk han var. Vi ”buffades” och jag borde behövt en hjälm för han tar i rejält. Det funkar för mig när han är i håret, men jag vill inte gosa för mycket då jag har allergi, även om jag alltid ser till att tvätta händerna. Dock kan denne herre plötsligt få väldigt mörka ögon och man får sig en dagsedel 🙂 Han är ingen man bestämmer över utan kör sitt eget race. Han sprang efter och knorrade välkomnande och ville bli gosad, men jag  var trögbjudd. Passade på att ta med Amigo ut när Musse utforskade överdelen på köksgarderoberna då han hoppade upp där efter att jag fick rädda köks-TVn som ha skulle ställa sig på.. Flyttade på den och slängde på mig kläderna och hann ut. Han vill alltid följa med på promenad om han kan men han går ju mitt i vägen så det stökar till sig ibland. Fått skrämma honom några gånger så han avviker, eller så stänger vi in honom på logen 🙂 Han hittar ut då det är gluggar på baksidan, men då brukar man ha hunnit utom synhåll.

Ägnat dagen till bokföring för firman och så har jag jobbat med en hemsida då jag ville lägga in deras prislista direkt med text för att få mer träffar i sökningar. Gjorde en Gif-bild tidigare för att få det som pappersbilagan ser ut, men nu så har jag lärt mig hur One.com’s tabellfunktion fungerar. Smidigt men mycket jobb innan alla rader var på plats. Lade upp lite nya bilder också som jag fått på MMS. Håller även på att hjälpa en annan kund som sålt sin verksamhet så vi kan se hur vi lättast kan lämna över domänen till den nya. Fixade bilderna så de kom ner i Downloads på mobilen och istället för att fixa dem direkt började jag att flytta över bilder från mobilen och det kom annat emellan, men några timmar senare blev det klart och mobilen tömd på onödiga bilder 🙂

Mamma höll i Öppet Hus på PRO idag och hon tog med sig Nathalie hem då det passade i tid. Nattis åt med oss här och fick med sig hunden hem. Han var inte ledsen för det kan vi väl säga 🙂 Moster är en tråkmört, ha ha. Mamma tog ut min Trissvinst idag. Vi prenumererar på 4 lotter/mån och denna månaden gick det runt. 5 x 150 kr och så 90 kr. Helt ok tillskott.

Ja skojsigare än så har det inte varit här hemmavid.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 20 mars, 2018 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Djurpassning

 1. livsglimtar

  22 mars, 2018 at 16:48

  Hahaha passar du en get?

   
  • Suttecity

   22 mars, 2018 at 20:40

   Ja vad gäller stångandet är han inte långt ifrån 🙂

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: