RSS

Oj så mätt…

19 Apr

men smörgåstårtan var jättegod och även kaffebröd och tårtan även om jag inte tog stora bitar så blev jag väldans mätt. Vi firade LB som fyllde 75 år idag. Vi var in till kompisar i PRO som bor granne med henne då jag skulle hjälpa dem med bilder på mobilen och i molntjänster. Trevlig eftermiddag.

Lämnade in EKG-maskinen på VC innan vi åkte vidare och sedan beställde vi blommor inför lördagens Årsstämma. Den dagen kommer bara försvinna.

Gick igenom garderoben…. mörker… men kassen till Östpendeln fylldes på och ”kanske senare” delen fyller upp en garderob så det blev mest några standard kläder kvar samt scenkläder, vilka jag inte använder till vardags. Ja jag vet att man ”bara” behöver tappa kilon och jag håller på men det hjälper ju inte här och nu. Nåväl.

Vi hann med en promenad med Amigo på förmiddagen då vi hade hand om honom när syrran åkte och handlade. Vaknade tidigt i morse och orkade in somna om så jag var uppe ett par timmar tidigare än vanlig, vilket gjorde att det blev lite tid över till rätt så mycket så jag känner mig nöjd. Det var aktivitet i bygdegården ikväll men jag orkar ärligt inte med mer idag.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 19 april, 2018 i Vardagsinlägg

 

Ett svar till “Oj så mätt…

  1. Znogge

    21 april, 2018 at 11:16

    Smörgåstårta är alltid ett säkert kort men visst blir man mätt!

    Glad lördag!

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: