RSS

Gamla härkar

24 Maj

till laptops är bra att ha så här i datorkrisens tidevarv 🙂 Fick igång min gamla W7 och vi kan väl säga att de inte är snabba … men de fungerar. Dock kommer jag inte åt bilderna från den här då den har för liten hårddisk att ha dropbox igång.

På förmiddagen hann jag rensa västra sidan vid trappan på altanen. Behövligt… och hann klart innan solen kom runt hörnet. Då var det dags att byta om och piffa till sig och åka till Storbyn och hämta L och sedan vidare till nyblivna 80-åringen B och hennes man R. En trevlig lunch och sedan bar det av mot Karlstad då vi inte orkar göra något hemma i värmen.

Första stopp på datafirman och lämna in laptopen så kan jag hämta den på tisdag. Vidare i rusningstrafiken till Bergvik och vi började på Jysk då de har kampanj på mörkläggningsgardiner så nu blev det nya vita till västersidan på altanen. De blå har gjort sitt och har hängt med sedan 1998. Nu skall de bara sättas upp.. bara och bara. Eller nåt. De har monteringsvideo på hemsidan så jag skall försöka själv. Nästa stopp blev IKEA då jag behövde lämna tillbaka lite grejer och de glömmer man ju alltid när man åker till stan.. men nu så blev det fixat. Avslutningsvis blev det en tur till Maxi och vi fick med grejer till bra pris till öppet hus när jag fyller år. Petunior kom också med till söderlådorna. 10 st för 25 kr korgen. Som hittat. Konkade och bar 4 st 50 liters jordsäckar så nu har vi så att vi klarar oss. Tunga? Kan man säga.. 40 liters säckarna är inga problem men dessa är aptunga.

Varma och trötta for vi hemåt och nu skall jag inte åka en meter innan tisdag när jag skall till stan för klipp och hämta datorn. Förhoppningsvis kan jag få hämta glasögonen samtidigt. Nu skall det bli fix och piff inför öppet hus. Måste slå gräset med trimmern men skyddskåpan släpper. Behöver göra ren den och så får det bli silvertejp. Räddaren som vanligt 🙂

Ja det var väl den här torsdagen. Måste säga att jag är väldigt dagvilsen. Nu gäller det att ta vara på på sista veckan i maj. Min favoritmånad.

 
2 kommentarer

Publicerat av på 24 maj, 2018 i Vardagsinlägg

 

2 svar till “Gamla härkar

 1. livsglimtar

  25 maj, 2018 at 17:30

  Hahaha jag trampar på i hasorna efter dig, har klippt mig, ska slingas på tisdag, miss i planeringen att inte göra det på en gång. Igår var jag och fixade nya glasögon … har du tid hos tandläkaren om två veckor eller får jag sköta om det helt själv utan dig? Kram o härlig helg!

   
 2. Suttecity

  25 maj, 2018 at 18:13

  🙂 Nä den dyra inrättningen har jag lyckats undvika, så nu körde du om mig 🙂 Kom på nu att hygienisten borde ha kallat mig i april.. Kram och go helg!

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: