RSS

Vårsommaren 2018

26 Maj

fortsätter att leverera, för min del, lite för varma dagar. Men igår följde jag skuggans gång och fick bort allt ogräs i entrégruset på västersidan. Skall strax ut igen. Idag var sunda förnuftet påkopplat så jag är insmord med solskyddsfaktor 30. Glömde det igår, men höll mig i skuggan så mycket jag kunde då man höll på att förgås i solen. Dock hade nacken åsikter om solen och var alldeles bulig av värmeutslag. Ingen bränna men det blev aloe vera påsmorat så det lade sig under natten. Är ju ute hur mycket som helst nu så jag börjar få färg. Fläckvis 🙂 Fixade och donade med anueller så det blir lite fint inför dagen med öppet hus. Det var väl vad som hände igår förutom att kylen tycker att det är roligt att leka frys… gurkorna var bara att slänga men resten verkar ha klarat sig. Först kom räkningen på persiennerna och nu får det troligtvis bli nyinvestering i vitvaror.. alltid är det något. Börjar bli lite häftigt.

Ja just ja. När jag kom ner från kalla duschen igår så hade jag missat samtal och meddelande. Datafirman hade ringt och halleluja, han hade fått ordning på grejerna men behövde lösenordet till Microsoftkontot.. ???? ja vad var det nu då. Men har fixat ett nytt här på morgonen så får vi meddela det till honom och byta igen sedan. Lite kinkig med det där även om de är seriösa. Får hämtas på tisdag. Min gamla W7:a funkar fint, men jag saknar grejerna i Dropbox och att tanka ner enstaka grejer blir bökigt.

Vi var hos syrran och fick fredagspizza och sedan blev det lagom aktivitet med Let’s dance. Rätt dansare gick till final. Även om Gunde har utvecklats enormt så är det en bit kvar. Han har i alla fall hängt kvar på sin prestation och inte gamla meriter som en annan viss skidåkare som vunnit. Nåväl.

Nu skall jag ut och leta fram mer singelsten i gräset. Det kan dölja sig fina saker när man väl fått hål på skiten. Min kära grep fixar det mesta även om pinnarna går lite åt alla håll, men de är toppen att komma under stenar och annat så de kommer få stå som de gör. Guddottern kommer idag och stannar tills på måndag. Gott att få rå om henne några dagar.

Då får jag säga på återläsande.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 26 maj, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: