RSS

Kommer en kommer två kommer tre

03 Jun

brukar det ju heta. Bra hjälp när man bl a ser rådjur springandes över vägen när man kör. En annan variant är ju detta med ”olyckor”. Vi är nu uppe i nummer tre. Först kylen, sedan bilkärran och idag diskmaskinen som visade felkod och ja vi vet inte riktigt vad göra. Den är inte lätt att dra ut heller så jag fick sitta med fötterna på den och baxa in den när vi köpte den. Hoppas att starke Jan kan hjälpa oss i morgon. Spörres om det går att fixa. Tjång sa det i plånkan. Igen.

Roligare nyheter kom från Axvalla idag. Färjestads travteam vann sin tävling i Ponnykampen och gick till final! Eva fick vinsten även om hon kom tvåa i själva loppet men den vinnande hästen var utom tävlan och på sätt och vis ”hare” så Eva tilldelades loppet som vinnare. Sedan vann de kunskapsdelen och hejarklacksdelen. Så nu blir det final i september. Skojs! Ett par bilder från Instagram

Eva-och-Ville-på-banan-180603

Eva-och-Ville-180603
Börjar bli många rosetter nu 🙂 Om några veckor kommer Ville och Åskar till oss för lite sommarledighet.

Pyssel med blommor och försöker värja sig mot fäbromsarna.. eländen. Skulle inspektera våra blomlådor och konstaterade förskräckt att gårdagen dyngskur inte gjorde gott för de redan skeptiska dubbla Flitiga Lisorna då det var dretblött på ren Värmländska. Fick baxa ner de tunga lådorna och ta upp dem från blötläggningen. De står nu utan jord i en urna så får det torka upp lite och vi får hoppas att det inte har kvävt ihjäl dem.

Ja det var väl vad som hänt här. Blev ingen åska även om han hurklade lite bort i horisonten.

 

 

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 3 juni, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: