RSS

Igelkottar

07 Jul

finns det gott om här och hos syrrans närmsgranne är det full rulle. Sex stycken har det varit men häromkvällen blev det ett jäkla liv och isande skrik och det visade sig att en grävling varit framme och huggit en av dem. Flickorna var förtvivlade när de hittade den och ringde både djursjukhuset och viltvårdare men ja, ingen ville ta emot och den dog någon timme senare. Det blev begravning och ledsamt dagen efter.

Men det finns många kvar – färgmärkta så de har koll på dem. Rickard är tam och igår tog de upp honom eller om det är en hon. Hen fällde bak taggarna och lade sig till rätta när han blev kliad och satt kvar en bra stund.
Igelkotten-Rickard

De håller sig som sagt omkring deras hus och Amigo blir gaaaaaaaaaaaaalen då han vill leka men de är inte sugna på det utan bollar ihop sig varpå han sticker sig och blir än mer tokig 🙂

Den ene vill komma in men för höga trappsteg så givetvis har den fått en ”pall” i form av en tegelsten för att kunna komma upp. Ja jösses.
Igelkottar
De är mysiga. Knottrar och uppskattar kattmaten de får. Roligt att vi har fått så många i byn igen, då de var borta flera år.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 7 juli, 2018 i Vardagsinlägg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: